iBotRun - Supplier Solusi Mesin & Otomasi
mesin pengemasan dosis tunggal

Mesin Kemasan Dosis Unit

Mesin kemasan dosis unit kanggo didol

Apa mesin kemasan dosis unit?

Mesin kemasan dosis unit digunakake digunakake ing sistem Processing misahake kanggo paket cilik pancet, umume digandhengake karo sistem volume konstan lan sawetara sistem distribusi dispensing. Contone, paket 500g uyah, paket bar kopi 13g, paket bar susu bubuk 25g, lan liya-liyane saka pangolahan kemasan aplikasi sing trep.
obat-unit-dosis-mesin pengemasan

Prinsip kerja mesin kemasan dosis unit

Biasane, nalika mesin packaging kuantitatif menyang operasi otomatis, sistem kontrol bobot kanggo mbukak lawang dipakani kanggo miwiti dipakani. Piranti dipakani yaiku mode pakan cepet, medium lan alon. Nalika bobot materi tekan Nilai setelan dipakani cepet, mungkasi dipakani cepet lan tetep dipakani medium; nalika bobot materi tekan nilai setelan dipakani cepet, mungkasi dipakani medium lan tetep dipakani alon; nalika bobot materi tekan nilai setelan final, nutup lawang dipakani lan rampung. Ing wektu iki, sistem ndeteksi apa piranti clamping tas ing negara predetermined, lan nalika tas clamped, sistem ngetokake sinyal kontrol. Mbukak lawang unloading hopper bobot, sijine materi menyang tas, lan kanthi otomatis nutup lawang unloading hopper bobot nalika materi wis rampung; sawise unloading materi kosong, ngeculake piranti clamping tas, lan tas bakal tiba kanthi otomatis; sawise tas mudhun, jahitan digawa metu lan dikirim menyang stasiun sabanjuré. Sawise tas dicelupake, dijahit lan diangkut menyang stasiun sabanjure. Siklus iki mlaku kanthi otomatis.

Proses kerja mesin pengemas dosis unit

Pencet tombol wiwitan ukuran kemasan, skala kasebut miwiti siklus timbangan, yen hopper timbang kosong ing wektu iki, utawa yen bobote cilik banget lan ing kisaran otomatis nul, skala kemasan kanthi otomatis mbusak nol banjur controller bobot ngetokake sinyal cepet-nambah, medium-nambah lan alon-nambah. Nalika bobot materi ing hopper ukur tekan titik bobot sing disetel SP2, sinyal tambah cepet dipateni, ninggalake sinyal medium-nambah lan alon-add kanggo terus dipakani nganti bobot materi ing hopper ukuran tekan. titik bobot pesawat SP3, sinyal medium-nambah dipateni, ninggalake alon-nambah lan alon-nambah sinyal kanggo kontrol mekanisme alon-dipakani kanggo terus dipakani nganti bobot target wis tekan lan alon-dipakani wis rampung. Iki minangka proses pakan telung tahap normal, sawetara timbangan pneumatik disederhanakake dadi pakan rong tahap, saengga kacepetan lan akurasi bakal luwih murah tinimbang pakan telung tahap. Sawise pungkasan dipakani alon, liwat wektu stabil tartamtu, controller sawise paukuman final, yen nilai bobot ing sawetara saka prabédan keluwihan, iku bakal mbukak sinyal completion biasane lan ngenteni sinyal release, yen bobot ngluwihi sawetara kesalahan, iku bakal cahya munggah prabédan keluwihan ngaso Indikator lan mandheg kanthi otomatis, nunggu melu-melu manual.
unit-dosis-packaging-mesin

Struktur mesin kemasan dosis unit

Mesin kemasan dosis tunggal kasusun saka unit ngebotake, troli, tas sewing ngaturaken piranti, sistem pneumatik, sistem aman bledug, kuantitatif packaging controller, etc. Salah siji komponen tombol mengaruhi kacepetan packing lan akurasi punika unit ngebotake. Iku kalebu panyimpenan bin, gapura, nglereni piranti, ukuran awak, tas clamping piranti, krenjang, piranti kontrol listrik, etc. Ing panyimpenan bin punika buffer jinis bin, digunakake kanggo nyimpen materi lan nyedhiyani cedhak aliran materi seragam; gapura dumunung ing ngisor bin panyimpenan, digunakake kanggo segel materi ing bin panyimpenan nalika peralatan wis overhauled utawa malfunctioned; piranti Cut-off kasusun saka Cut-off hopper, Cut-off lawang, komponen pneumatik, online replenishment lawang, etc. Ing proses ngebotake kanggo nyedhiyani cepet, medium lan alon dipakani telung tataran, sawijining cepet, medium lan alon dipakani aliran. tingkat bisa diatur individu, supaya minangka kanggo mesthekake yen mesin packaging kuantitatif kanggo ketemu akurasi metering, lan banjur mesthekake yen mesin packaging kuantitatif kanggo ketemu syarat akurasi metering lan kacepetan; peran lawang udara tambahan yaiku kanggo ngimbangi prabédan tekanan udara ing sistem nalika nimbang; awak ngebotake utamané dumadi saka ngebotake hopper, mbukak-prewangan support lan mbukak sel, kanggo ngrampungake konversi bobot kanggo sinyal electrical lan Piranti tas clamping utamané dumadi saka mekanisme clamping tas, komponen pneumatic, etc. tas, supaya kabeh bahan ditimbang tiba menyang piranti kontrol electrical dumadi saka ngebotake tampilan controller, komponen electrical lan kabinèt kontrol, digunakake kanggo ngontrol karya sistem, supaya kabeh sistem bisa ing proses tertib miturut pra - atur program.

Parameter teknis mesin kemasan dosis unit

Parameter teknisNemtokake
Bahan kemasanBahan kemasan film laminasi
Kacepetan kemasan40-60 (bag / min)
Range ngukur1 ~ 80 (ml)
Ukuran nggawe tasDawane 50~120 , Jembar 60~85 (mm)
Voltase sumber dayaSistem papat-kawat telung fase 380V/50Hz
Power1.72 kW
bobot215kg
Ukuran eksternal665 × 770 × 1640 (mm)

Fungsi mesin kemasan dosis unit

a. Piranti lunak adaptif, kanthi setelan otomatis paramèter kontrol, koreksi otomatis saka prabédan tiba, weker over-prabédan, fault self-diagnosis lan fungsi liyane.

b. Mesin kemasan otomatis kanthi akurasi pangukuran sing dhuwur, kinerja stabil, tampilan digital, operasi sing luwih gampang lan luwih cepet.

c. Nggunakake sensor sing diimpor, aktuator pneumatik, karya sing dipercaya, pangopènan sing gampang, ora bisa dicemari.

d. Panggunaan timbangan ganda, sistem pangukuran kacepetan dhuwur, bisa digunakake kanthi gantian utawa bebarengan, efisiensi dhuwur.

e. Nihan adopts proses uyuh, lan bagean kontak materi digawe saka stainless steel diimpor, karo fluidity apik, standar karesikan dhuwur, nyandhang resistance, resistance karat lan umur layanan dawa saka peralatan.

Aplikasi mesin kemasan dosis unit

Unit dosis kemasan peralatan digunakake digunakake ing packaging kabeh jinis obyek granular beda, iku luwih akurat, saéngga ngurangi sampah bahan mentahan. Cara metering mesin packaging kuantitatif granula nggunakake materi screw pusher, piranti kontrol fotolistrik nglumpuk kanggo mesthekake integritas data operasi packaging pola tas lan imbuhan ing tampilan layar tampilan intuisi, operasi langsung kanggo kontrol teknologi microcomputer.

Parameter saka sistem drive saka mesin kemasan dosis tunggal diwilang lan kekuatan komponen drive dicenthang, lan katon sakabèhé, kothak lan support cukup apik. Pengepakan otomatis dosis cilik saka granula alus sing ora lengket. Mesin kasebut utamane kalebu mekanisme panyedhiya bahan, mekanisme ngitung, mesin mbentuk lan mekanisme cross-sealing, sealing vertikal lan mekanisme pemotongan, lan mekanisme transmisi. Mesin kasebut nduwe fungsi nggawe tas otomatis, ngitung otomatis, ngisi lan fungsi sealing.

Mesin kemasan dosis unit saya kanggo introduce nomer akeh teknologi anyar lan Techniques kanggo nambah aplikasi praktis saka mesin lan peralatan ing fleksibel, biasane digabungake karo macem-macem pamblokiran granular beda packaging, iku luwih akurat, ngurangi sampah bahan. Mesin kemasan kuantitatif granula otomatis kanggo luwih nambah produksi lan Pabrik barang granular, efficiency dhuwur, granule ngebotake lan mesin packaging umur dawa, linuwih apik, alternatif kanggo manual, verifikasi metering kanthi otomatis; ora diwatesi dening kontaner plastik, cocok kanggo macem-macem jinis materi lan packaging specifications nggunakake shift; informasi tampilan digital gedhe visualisasi owah-owahan prasaja, specifications produk packaging luwes, negara karya bisa diowahi ing bakal, operasi nyata Iku relatif prasaja kanggo operate.

Mesin dosis unit bisa ditrapake kanggo industri ing ngisor iki.

a. Biji-bijian lan sereal (kedelai, kedelai, beras, beras ireng, kurma abang, barley, lan sapiturute), cemilan kacang (walnut, almond, kacang macadamia, wiji waluh, barberry, lsp.)

b. Industri aksesoris hardware: sekrup, kacang, gasket, bagian rumah tangga, bagian liontin kamar mandi, lsp.

c. Industri granula kimia: masterbatches, granula bubuk garing, granula biologi, granula perlindungan lingkungan, granula resin, lsp.

d. Butiran kabutuhan saben dina: manik-manik gel laundry, lsp.
unit-dosis-obat-pengemasan-mesin

Panganggone mesin kemasan dosis unit

a. Sadurunge digunakake, copot rong sekrup ing piring ngisor.

b. Pasang daya, nguripake saklar ing sisih mesin, lampu indikator panel kontrol komputer munggah, mesin mbewarakke "gulung-" bip, pencet tombol materi ngisor, mesin bakal kanthi otomatis mbusak menyang kahanan siyaga.

c. Tuang bahan granular sing dibutuhake menyang drum, pencet tombol plus / minus ing panel kontrol kanggo nyetel bobot kemasan sing sampeyan butuhake.

d. Setel panel kontrol kacepetan ing "cepet, medium, alon" kanggo milih kacepetan sing perlu.

e. Pilihan kacepetan, pencet tombol wiwitan ing panel kontrol, mesin lumebu ing kahanan kanthi otomatis, suksesi otomatis saka sub-assembly kuantitatif.

f. Bubuk kuantitatif ngebotake lan mesin packaging ing awal packing partikel, perlu kanggo ngaso utawa materi wis dikempalken, sampeyan bisa mencet tombol mandeg kanggo mungkasi mesin ing mode siyaga.

g. Jumlah kemasan kuantitatif bakal ditampilake ing kolom "nomer", yen sampeyan kudu ngilangi nilai kasebut, sampeyan bisa menet tombol nul utawa ngalih lan mateni mesin wiwit wiwitan.

h. Nalika mbusak materi ing njaba mesin timbangan kuantitatif bubuk lan mesin kemasan, monggo pencet terus tombol release kanggo 5 detik lan ora ngeculake, mesin bakal lumebu ing kahanan release.

Kepiye cara pesen mesin kemasan dosis unit?

iBotRun nawakake fasilitas manufaktur otomatis mbantu pelanggan ngatasi lan nyuda biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja, nggawe kasugihan gedhe.
Yen sampeyan kasengsem ing kita mesin kemasan dosis unit utawa duwe pitakonan, please nulis e-mail kanggo info@ibotrun.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.
First
Last

kategori

Posting Paling anyar

iBotRun.com nyedhiyakake solusi otomatisasi pabrik
kontak
Email: info@ibotrun.com
WhatsApp/WeChat/Tel: +86 185 2945 1368
Hak cipta © 2024 dening iBotRun.com | Kebijakan Privasi
Alamat
5F, Gedung A, 118 Park, Shangye Dadao, Distrik Huadu, Guangzhou, China, 510880
Ngunjungi Saluran YouTube kita
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi