iBotRun - Supplier Solusi Mesin & Otomasi
tablet-blister-packing-mesin

Mesin Kemasan Pil

Mesin kemasan pil kanggo didol

Apa mesin kemasan pil?

Mesin kemasan pil Utamane digunakake kanggo kemasan kapsul, tablet, pil, supositoria lan liya-liyane obat padat, nggunakake wangun pemanasan internal, sing paling cilik lan paling maju ing omah lan ing luar negeri rega model sing luwih murah. Mesin iki cocok kanggo: kapsul, wangun, lan sapiturute uga ware medical, pangan kimia cahya, komponen elektronik blister nutup packaging.
pil-packaging-mesin

Prinsip kerja mesin kemasan pil

Prinsip kemasan dhasar mesin kemasan vakum film babagan film otomatis yaiku sawise film digawe panas kanggo duwe moldability lan processability, materi film dikirim menyang sistem jamur kanthi nggunakake cetakan mbentuk mesin kemasan, stamping metu wangun saka tas lan ngisi barang sing arep dikemas menyang tas kanggo perawatan vakum.

Komposisi mesin kemasan pil

The mesin kemasan obat unit dosis, minangka bagéan saka mesin kemasan, kalebu wolung komponen ing ngisor iki.

a. Piranti timbangan lan panganan kanggo obat-obatan. Iki nuduhake sistem ngukur, ngurutake, ngatur lan ngirim obat sing dibungkus menyang stasiun kerja sing wis ditemtokake.

b. Sistem ngurutake lan pakan bahan kemasan. Iku nuduhake sistem peralatan kanggo Cut mati utawa ngatur bahan packaging ing dawa tetep lan ngirim menyang stasiun dikunci siji. Sawetara ing proses panyedhiya lan pangiriman uga ngrampungake degdegan wadhah utawa kemasan, mbentuk, posisi.

c. Sistem conveyor utama. Iki minangka sistem piranti kanggo nransfer obat lan bahan kemasan saka siji stasiun kemasan menyang stasiun sabanjure. Mesin kemasan stasiun tunggal dudu sistem konveyor utama.

d. Aktuator kemasan. Iki nuduhake bungkus langsung, ngisi, nutup, label, strapping lan wadhah lan operasi kemasan liyane.

e. Mekanisme output produk rampung. Iki minangka mekanisme sing mbongkar paket sing wis rampung saka mesin kemasan, ngatur kanthi arah lan ngasilake. Sawetara mesin dibongkar dening sistem conveyor utama utawa bobote produk rampung.

f. Mesin daya lan sistem transmisi. Iki nuduhake sistem piranti sing ngirimake daya lan gerakan mesin tenaga menyang aktuator lan unsur kontrol kanggo entuk tumindak sing dituju. Biasane kasusun saka macem-macem jinis transmisi, manipulasi, kontrol lan piranti tambahan kayata mesin, listrik, cahya, cairan lan gas.

g. Sistem kontrol. Kasusun saka macem-macem piranti kontrol otomatis lan manual, lan sapiturute, minangka bagean penting saka mesin kemasan farmasi modern, kalebu proses kemasan lan paramèter kontrol, kualitas kemasan, kegagalan lan kontrol safety.

h. Awak saka aparat. Iki digunakake kanggo ndhukung lan ndandani bagean sing cocog, njaga posisi relatif sing dibutuhake kanggo kerja, lan duwe peran tartamtu ing perlindungan lan kaendahan penampilan.
tablet-packing-mesin

Fitur saka mesin pil packer

Mesin packing tablet wis diakoni dening akeh pangguna, minangka peralatan canggih, kinerja luwih stabil. Lan obatan yen sampeyan nggunakake mesin packing tablet blister bakal ngurangi kasempatan tiron palsu saka packaging tamba asli, nanging uga luwih cetha dicithak ing ndhuwur cathetan, supaya konsumen cetha tuku lan njupuk, ing taun anyar industri pharmaceutical ing pembangunan kanthi cepet saka mesin packaging pharmaceutical uga. mundhak. Ing nggunakake tenan ngurangi jumlah pegawe manual, nanging uga efficiency produksi cukup dhuwur. Kanggo perusahaan uga nyuda recruitment wong sawetara meksa.

Mesin packing pil ing karya saka kacepetan, metu saka kaluwihan iki luwih ketok, nanging uga ing sih saka packaging produk liyane standar lan luwih seragam, ngurangi kesalahan manual. Sampeyan bisa ngetung biaya taunan tenaga kerja nganti 40,000 utawa luwih, ngirit tenaga kerja kanggo ngetrapake peralatan otomatis minangka tren utama pabrik saiki. Iki banget ngirit biaya, nambah bathi reged, nanging uga nambah papan pengurangan rega, nambah daya saing pabrik.

The mesin kemasan farmasi utamané digunakake kanggo packaging saka polypropylene / polyethylene, polyester / aluminized / polyethylene, nilon / polyethylene, polyester / polyethylene lan bahan komposit liyane. Mesin kemasan farmasi minangka desain anyar mekanisme pangukuran bubuk kanthi pangukuran sing luwih akurat lan gampang ngganti sekrup. Wis fitur ing ngisor iki.

a. Kanthi mekanisme transmisi daya dhuwur, poros drive utama nggunakake transmisi chain baris, sing ngindhari kesalahan lan gangguan transmisi gear liyane.

b. Mesin kabeh nganggo kombinasi bagean. PVC mbentuk, dipakani lan panas sealing siji bagean; Aluminium tropis kadhemen mbentuk, panas sealing lan discharging siji bagean, kang bisa dikempalken dhewe.

c. Ngadopsi sistem kontrol sing diimpor, bisa dikonfigurasi karo materi sing ilang, deteksi gandum sing ilang lan piranti pengecualian kanggo deteksi online mekanik miturut syarat pelanggan.

Instalasi lan pancegahan saka mesin packaging pil

a. Operasi lan pangopènan latihan personel khusus.

b. Ing mesin packing strip tablet kudu disambungake menyang lemah miturut lokasi sing ditemtokake dening label grounding.

c. Ing mesin paket pil kudu tetep rapi lan rapi.

d. Mesin kemasan pil farmasi ing produksi macem-macem bagean kudu diisi bahan bakar sadurunge (ndeleng aturan operasi).

e. Ing mesin kemasan pil otomatis dikirim saka pabrik kanthi pelumas ing kasus transmisi. Sampeyan kudu lenga sadurunge produksi.

f. Disaranake mesin kasebut luwih becik nggunakake kompresor udara tanpa minyak.

g. Mbentuk, sealing panas, creasing lan bagean liyane saka tekanan ngirim ora gedhe banget, yen ora bakal mengaruhi urip layanan. Mbentuk lan creasing saka pad jinis kudu ditinggalake kanthi wates ngambang kira-kira siji milimeter.
pil-packer-mesin

Proses pra-operasi mesin kemasan pil

a. Uripake daya menyang garis lampu miturut peraturan listrik safety. Kanggo sumber daya nyoba motor, nguripake daya lan arah inang kanggo mriksa apa operasi normal.

b. Pass banyu. Miturut tandha jog awak nuduhake tembung, cooling banyu menyang, metu saka kran banyu apa kedadean saka bocor netes, banyu kanggo pass menyang, metu saka banyu lancar bakal menang.

c. Pompa udara. Pipa pangiriman udara mesin udara menyang tunyuk saluran napas, nalika mbukak kompresor udara, tekanan udara nganti 0.2 ~ 0.4 MAP utawa luwih sadurunge digunakake.

d. Ngisi bensin. Tambah lenga menyang kasus lan menyang gearbox. Cathetan: Ngisi bahan bakar kanggo volume lenga 2/3 ing kothak.

e. Plastik PVC ing poros bantalan, nyetel kacang kerucut njero lan njaba, die mlaku menyang titik ngisor, plastik PVC lan liwat, mburi kursi wiwitan meksa mbukak, mbayar manungsa waé kanggo plastik PVC ing lumahing piring mesin kanggo trek menang, loro-lorone padha rata.

Prosedur operasi saka mesin kemasan pil

a. Nalika lampu ijo urip, loro ngalih dadi panas saka mbentuk lan panas sealing diuripake kanggo posisi "ON". Ing operasi saka Tabel, pisanan, kontrol suhu instrument kontrol mbentuk suhu, umume prasetel 90C˚ lan 100C˚ mungguh; kapindho, suhu instrument kontrol panas sealing, mbentuk lan panas-sealing suhu instrument kontrol suhu prasetel, discretion tartamtu.

b. Sijine munggah roller timbal ing pemblokiran meksa, ngecor suhu piring panas ing Panggonan, lan banjur mbukak inang, plastik PVC ngecor pisanan, ngecor mripat gelembung lan panas-sealing jamur posisi bolongan ing baris, mbayar manungsa waé menyang panas-sealing mati jog karo nangani kanggo sijine mudhun panas sealing mati dipencet aluminium foil, aluminium foil bakal mimpin kanggo punching ing. Mirsani apa plastik (referring menyang lumahing Papan mesin wis kawangun PVC) mlaku sisih kiwa lan tengen. Yen ana bias kudu nyetel jog roller tekanan guide wiwitan kanggo mobilize arah guide wiwitan.

c. Yen aluminium foil nyimpang saka kiwa menyang tengen, nyetel roda tangan jog roller knuckle kanggo nyetel mudhun. Yen sisih ngarep lan mburi kothak luwes pamindhahan.

d. Sealing panas punching normal sawise mbukak gerbang feeder kanthi moderat, supaya jumlah obat sing cocog (kapsul tablet, lapisan gula) menyang kamar ngisi, kayata partikel sing ilang bisa diisi kanthi manual, isi partikel nalika perhatian utama. : roller meksa roller rolling tangan lan pancing rusak aluminium foil, saliyane kanggo mbentuk mripat gelembung liwat kanggo sisih roller meksa, ana lack saka partikel, ora wegah isi maneh, isi bolongan inadmissible, tamba digawa menyang nalika impact liyane serius ing sinkronisasi, cahya iki ing aluminium foil sealing jamur caket ing, kanggo nyetel Mesin kudu ditangani.

e. Amarga Tambah saka bobot tamba, aluminium foil narik pasukan lan suhu mesin mboko sithik ngganti tata cara ora padha, bisa gawé mbentuk lan panas-sealing kedadean bedo, liwat utawa lagging, pisanan mriksa apa plastik PVC lan aluminium foil duwe pemisahan yin, banjur nggunakake mesin ing mekanisme imbuhan nggoleki kanggo nyetel. Mekanisme fine-tuning diatur ing cetakan maju lan mundur, amarga jarak pangaturan utawa kothak ngarep lan mburi. Mulane, kudu dilebokake ing posisi netral sadurunge miwiti mesin sadurunge maju lan mundur, lan uga bisa diatur kanthi ngobahake kothak ngarep. Sawise obah kanthi bener, bagean bakal bener mung sawise rolas edisi wis mlaku, supaya aja nyetel sembarang sembarang nalika durung rampung.

f. Plastik aluminium foil panas kualitas sealing (ikatan gawe tingkat tenan seragam) dening suhu utawa meksa, anilox Papan tingkat gawe tingkat kanggo bukti, yen ana panas sealing ala, suhu umum seng di pengeni, suhu umume seng di pengeni, meksa rada ngisor, nyetel suhu, ing paling nyetel tekanan register screw.

g. Punching nutup kerugian, nglereni mudhun karo versi nutup kerugian, mungkasi kothak imbuhan tangan kanggo mindhah, wis bisa nyetel shift jamur.

Kepiye cara pesen mesin kemasan pil?

iBotRun nawakake fasilitas manufaktur otomatis mbantu pelanggan ngatasi lan nyuda biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja, nggawe kasugihan gedhe.
Yen sampeyan kasengsem ing kita mesin kemasan pil utawa duwe pitakonan, please nulis e-mail kanggo info@ibotrun.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.
First
Last

kategori

Posting Paling anyar

iBotRun.com nyedhiyakake solusi otomatisasi pabrik
kontak
Email: info@ibotrun.com
WhatsApp/WeChat/Tel: +86 185 2945 1368
Hak cipta © 2024 dening iBotRun.com | Kebijakan Privasi
Alamat
5F, Gedung A, 118 Park, Shangye Dadao, Distrik Huadu, Guangzhou, China, 510880
Ngunjungi Saluran YouTube kita
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi