iBotRun - Supplier Solusi Mesin & Otomasi
mesin ngisi omben-omben

Mesin Pangisi Alkohol

Mesin pangisi alkohol kanggo didol

Apa mesin ngisi alkohol?

Mesin pangisi alkohol iku salah siji saka peralatan utama kanggo produksi distillery. Iku adhedhasar teknologi majeng manca lan minangka mesin kanggo produksi otomatis mechanical miturut karakteristik omben-omben (viskositas, acidity alkohol, etc.). Mesin ngisi omben-omben bisa ngirit akeh tenaga kerja lan sumber daya material lan bisa ngrampungake ngisi omben-omben kanthi otomatis.
mesin ngisi alkohol

Prinsip kerja mesin ngisi alkohol

Mesin pangisi omben-omben otomatis nduweni fitur kemampuan otomatisasi sing kuwat, efisiensi produksi sing dhuwur lan operasi intelijen manungsa-mesin sing prasaja. Lan model otomatis uga kalebu akeh, mesin ngisi omben-omben tekanan negatif umum, mesin ngisi omben-omben kanthi tliti dhuwur, mesin ngisi omben-omben mandiri, lan liya-liyane.

Mesin ngisi omben-omben dhewe punika ngisi linear. Dhewe mili (yaiku, Cairan) mili miturut gravitasi dhewe saengga ngisi.

Mesin pangisi omben-omben tekanan negatif yaiku mesin sing pisanan ngompa wadhah kemasan kanggo mbentuk tekanan negatif, banjur ngisi cairan kasebut menyang wadhah kemasan. Iki ditondoi kanthi kuantifikasi tingkat cair lan nduweni konsistensi tingkat ngisi sing apik.

Mesin pangisi omben-omben tekanan negatif saka tampilan umum yaiku mayoritas jinis disk rotary, uga ana sawetara jinis inline khusus. Mesin ngisi nganggo utawa tanpa pigura, mesin ngisi kanthi pigura luwih ramah lingkungan lan higienis, biaya uga bakal relatif dhuwur.

Karakteristik prinsip mesin pangisi alkohol

a. Pangisi botol Spirits nganggo katup ngisi khusus lan pompa vakum daya dhuwur, lan tingkat cairan konsisten sawise ngemas lan ngisi.

b. Nalika ngisi, cangkeme botol disegel lan cairan kasebut mili mudhun ing tembok botol, sing efektif ngontrol busa sing disebabake dening pengaruh cairan nalika ngisi lan nyegah cairan saka kebanjiran.

c. Mesin kasebut dikontrol frekuensi, kacepetan ngisi kanthi cepet, dilengkapi piranti perlindungan kakehan, mateni jamming botol, wiwitan mesin sing alus, lan nggunakake piranti nyekel botol elastis kanggo nyuda pecah botol.

d. Volume ngisi disetel kanthi nambah utawa nyuda gasket ing katup ngisi, sing trep lan cepet.

e. Mesin kasebut duwe macem-macem pangisi sing akeh, volume pangisi bisa diatur ing antarane 100-1500ml.

f. Wide sawetara dhuwur botol ditrapake, bisa diatur antarane 100-380mm.

g. Segel utama digawe saka silikon sing diimpor, lan bagean utama digawe saka stainless steel 304 sesuai karo kebersihan panganan.

h. Isi tutup gampang dibongkar lan diresiki.
mesin omben-omben

Proses kerja mesin ngisi alkohol

Kothak karo botol kosong ditumpuk ing palet lan dikirim menyang pallet unloader liwat sabuk conveyor. Pallet dibongkar siji-sijine. Kasus dikirim menyang unloader bebarengan karo sabuk conveyor lan botol kosong dicopot saka kasus kasebut. Kasus kosong dikirim liwat conveyor menyang mesin cuci, sing di resiki lan diangkut menyang sisih mesin kemasan supaya botol sing ngemot omben-omben bisa diisi. Botol kosong saka mesin unloading dikirim dening sabuk conveyor liyane menyang mesin cuci botol kanggo sterilisasi lan reresik. Sawise dicenthang dening mesin cuci botol lan ngrampungake standar reresik, dheweke mlebu mesin ngisi lan capping. Anggur diisi ing botol kanthi mesin ngisi. Botol sing diisi ombenan disegel dening mesin capping banjur diangkut menyang mesin label kanggo label. Sawise menehi label, dikirim menyang mesin kemasan kanggo dimuat lan banjur dikirim menyang pallet stacker kanggo ditumpuk ing palet lan dikirim menyang gudang.

Fungsi mesin ngisi alkohol

Mesin pangisi alkohol minangka jinis peralatan otomatis sing biasane digunakake kanggo label, ngisi, nutup lan kemasan omben-omben. Bisa ngganti cara tradisional ngisi manual lan nambah kacepetan lan akurasi ngisi kanthi nyata. Dibandhingake karo ngisi manual, luwih murah, luwih gampang dioperasikake lan kurang nggunakake sumber daya manungsa lan materi. Ing produksi lan adol omben-omben, mesin ngisi omben-omben wis dadi peralatan penting.

Fitur mesin ngisi alkohol

Mesin ngisi alkohol minangka salah sawijining peralatan pangisi utama sing digunakake dening distilleries kanggo ngrampungake produksi. Ing peralatan ngisi omben-omben yaiku mesin kanggo produksi otomatis adhedhasar teknologi manca lan miturut karakteristik omben-omben (viskositas, alkohol, lan liya-liyane).

a. Peralatan botol minuman keras nganggo tutup ngisi, pompa vakum daya dhuwur lan piranti katup kontrol level float kanggo ngontrol tingkat cairan sing stabil.

b. Mulut botol ngisi lan tembok njero botol ngisi bisa ngontrol umpluk sing diasilake dening pengaruh cairan sajrone proses ngisi lan nyegah cairan kebanjiran.

c. Ing mesin botol alkohol nggunakake mekanisme dhukungan alus banget (piranti dhukungan botol fleksibel), sing ora diwatesi kanthi dhuwur lan dhuwur botol. Botol ora ana ing posisi, ora bakal ngilangi botol lan ngrusak mesin.

d. Mesin kasebut duwe regulasi kacepetan konversi frekuensi, kacepetan ngisi kanthi cepet, piranti perlindungan kakehan, mandeg jamming botol, wiwitan alus, piranti dhukungan botol elastis, nyuda karusakan botol.

e. Ing peralatan botol roh cocog kanggo ngisi macem-macem jinis botol lan botol kanthi diameter sing beda; kolom tengah luwes, supaya bisa ngisi botol saka macem-macem dhuwur tanpa ngganti bagean.

f. Kisaran ngisi saka mesin ngisi botol omben-omben gedhe, lan volume ngisi bisa diatur saka 100-750ml. Cocog kanggo macem-macem dhuwur botol, luwes antarane 100-380mm.

g. Range pangisi gedhe saka garis pembotolan roh kanthi volume pangisi luwes 100-750ml. Cocog kanggo macem-macem dhuwur botol, luwes antarane 100-380mm.

h. Segel utama digawe saka silikon, lan bagean utama digawe saka stainless steel 304 sing nyukupi syarat kebersihan panganan.

i. Ing mesin ngisi botol alkohol gampang disassemble lan ngresiki.
piranti-botol omben-omben

Kauntungan saka mesin ngisi alkohol

a. Ningkatake kacepetan lan akurasi ngisi. Ing mesin botol minuman keras mbisakake ngisi otomatis kanthi cepet lan tliti kanthi dhuwur. Bisa nyetel volume ngisi tartamtu lan nyetel miturut ukuran lan wangun botol anggur. Dibandhingake karo ngisi manual, bisa ngrampungake ngisi luwih cepet, ningkatake efisiensi lan akurasi produksi anggur.

b. Ngurangi kontaminasi lan tingkat mundhut anggur. Ing proses ngisi manual tradisional, operasi manual ora cukup tepat, sing bisa nyebabake tumpahan utawa kontaminasi anggur. Ing mesin ngisi omben-omben kanthi efektif bisa nyuda tingkat kontaminasi lan tingkat mundhut volume anggur liwat kontrol tingkat cairan sing tepat, switch otomatis lan kontrol overpressure, sing nambah kualitas lan stabilitas anggur.

c. Ngapikake kualitas anggur lan daya saing pasar. Ing mesin botol spirit bisa rampung ngindhari risiko lan kesalahan sing disebabake dening operasi manual, saéngga ningkatake kualitas lan stabilitas rasa anggur. Ing wektu sing padha, bisa ngatur solusi ngisi sing beda-beda miturut kabutuhan sing beda-beda kanthi keluwesan sing dhuwur. Keuntungan kasebut bisa nambah daya saing merek lan nilai pasar anggur, sing penting kanggo pangembangan perusahaan jangka panjang.

Panggunaan mesin ngisi alkohol

a. Master silinder saka mesin ngisi alkohol kudu ngalih katup sakcara langsung kanggo ngganti arah aliran cairan.

b. Operasi iki bisa dileksanakake kanthi otomatis kanthi nyetel mesin, nanging wektu ngoper liwat tutup kudu diatur, yen ora, iku bakal gampang mimpin kanggo Gagal ngisi.

c. Wadah sing diisi kudu dipindhah ing wektu kanggo nggampangake ngisi wadhah sabanjure. Proses iki minangka langkah ngisi wadhah sing teratur. Manungsa waé kudu dibayar kanggo kontrol akurat lan pas wektune saka piring sealing dipasang ing lawang mlebu lan metu saka wadhah, preduli saka wangun wadhah digunakake, sirah Isi bisa uga cocog karo mbukak wadhah. Yen ngisi ora ditindakake kanthi urutan normal, sinyal weker bakal ditanggepi nganti kesalahan ditanggulangi, banjur ngisi bakal diterusake.

d. Priksa manawa sirah ngisi bisa munggah lan mudhun kanthi lancar.

e. Nalika nggunakake a mesin ngisi omben-omben, sirah Isi kudu dicenthang kanggo gerakan Gamelan munggah lan mudhun. Sawise wadhah kasebut ana, bisa dipindhah kanthi akurat kanggo nggawe pangisi ngisi cangkeme botol. Sawise ngisi rampung, sirah ngisi bisa mindhah munggah supaya wadhah bisa dipindhah kanthi lancar. Mulane, manungsa waé kanggo rinci kudu mbayar nalika ajeg mriksa kondisi peralatan. Care dibutuhake nalika mriksa kanggo njaga operasi normal mesin ngisi.

Kepiye cara pesen mesin ngisi alkohol?

iBotRun nawakake fasilitas manufaktur otomatis mbantu pelanggan ngatasi lan nyuda biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja, nggawe kasugihan gedhe.
Yen sampeyan kasengsem ing kita mesin ngisi alkohol utawa duwe pitakonan, please nulis e-mail kanggo info@ibotrun.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.
First
Last

kategori

Posting Paling anyar

iBotRun.com nyedhiyakake solusi otomatisasi pabrik
kontak
Email: info@ibotrun.com
WhatsApp/WeChat/Tel: +86 185 2945 1368
Hak cipta © 2024 dening iBotRun.com | Kebijakan Privasi
Alamat
5F, Gedung A, 118 Park, Shangye Dadao, Distrik Huadu, Guangzhou, China, 510880
Ngunjungi Saluran YouTube kita
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi