iBotRun - Supplier Solusi Mesin & Otomasi
mesin-botol bir

Mesin Pengisi Botol Bir

Mesin Pengisi Botol Bir, Pengisi Botol Bir, Peralatan Pengisi Botol Bir kanggo didol

Paragraf:
1.Apa mesin ngisi?
2.Jinis wadhah
3.Ngisi kritéria kualitas
4.Aplikasi mesin ngisi botol bir ing proses produksi bir
5.Jinis mesin ngisi botol bir
6.Parameter mesin ngisi botol bir
7.Proses ngisi botol bir
   7.1 Konfigurasi
   7.2 Struktur
   7.3 Transfer
   7.4 Cuci
   7.5 Ngisi
   7.6 Kratoning
   7.7 Ngganti format
   7.8 Reresik
   7.9 Sistem kontrol ngisi lan HMI
8.Fitur teknis utama mesin ngisi botol bir
9.Set-up baris ngisi botol bir
10.Kepiye cara pesen mesin ngisi botol bir?

Apa Mesin Pangisi?

mesin ngisi botol bir
Mesin ngisi yaiku jinis mesin kemasan, digunakake kanggo ngisi kontaner kanthi konten nggunakake prinsip mekanik utawa metode tekanan. Bisa diklasifikasikake dadi mesin pangisi semi-otomatis lan garis produksi ngisi otomatis kanthi otomatis adhedhasar tingkat otomatisasi sing ditrapake ing produksi, lan uga dadi mesin ngisi cairan, mesin ngisi tempel, mesin ngisi bubuk, lan mesin ngisi granula adhedhasar bahan sing ana. diisi. Fungsi utamane yaiku ngisi produk kanthi akurat menyang wadhah kanggo njamin presisi lan konsistensi. Mesin pangisi digunakake akeh ing industri kayata panganan, obat-obatan, kimia, lan industri kabutuhan saben dina kanggo botol, bagging, lan ngisi ember, lsp.
Kanthi kemajuan teknologi manufaktur, fungsi saka Isi mesin dadi luwih lan luwih terpadu. Wis entuk wujud integrasi mbilas, sterilisasi, ngisi, lan nutup. Kajaba iku, kacepetan ngisi uga saya tambah akeh.

Jinis wadhah

Kanthi pangembangan wadhah ngisi, ana macem-macem jinis. Saiki, wadhah sing paling umum digunakake kalebu botol, kaleng aluminium utawa baja, wadhah kemasan komposit kertas-plastik, botol PET plastik, tas plastik, drum plastik, lsp.

Ngisi kritéria kualitas

Tujuan saka operasi ngisi yaiku nransfer produk menyang wadhah siji kanthi cara higienis. Dadi samesthine kanggo nyukupi kritéria ing ngisor iki:
-Produk sing tepat kudu diisi ing wadhah.
-Volume produk sing bener kudu diisi ing saben wadhah.
- Aja ana kontaminasi saka mikroorganisme.
- Aja ana rasa rusak saka bahan asing.
- Ora ana partikel utawa kabut ing dhaptar bahan ing produk kasebut.

Aplikasi mesin ngisi botol bir ing proses produksi bir

bir-botol-pengisi
Kanggo ngenali sing bener mesin ngisi botol bir, iku perlu kanggo nimbang proses tengen.
1. Output pangisi diputusake miturut volume produksi tanduran (lan efisiensi), sing adhedhasar volume pasar sing dikonsumsi.
2.The ngisi bir kondisi uga kudu dijupuk ing wawasan kayata suhu Isi. Mesin ngisi bisa beda-beda yen suhu ngisi beda.
3.Pasteurisasi bir mutusake carane tata letak pangisi, umpamane, pasteurisasi ditrapake sawise botol ditutup, pangisi biasane tata letak sadurunge mesin pasteurisasi trowongan. Nanging nalika bir dipasteurisasi lampu kilat, mesin ngisi dadi tata letak sawise mesin pasteurisasi lampu kilat.
4. Ngelingi botol bisa didaur ulang saka botol siji arah, pangisi bakal dianggep digabungake karo rinser utawa ora. Biasane blok pengisi-mahkota kanggo botol sing bisa didaur ulang kanthi mesin cuci botol siji dipasang ing baris kasebut. Nalika iku botol siji-cara, blok rinser-filler-cronwer cukup.

Jinis mesin ngisi botol bir

Ana macem-macem jinis mesin ngisi botol bir sing kasedhiya gumantung saka jinis produk sing bakal diisi lan jinis wadhah sing digunakake. Miturut tekanan, mesin pangisi bisa dadi pangisi gravitasi utawa pangisi tekanan. Pengisi gravitasi biasane ana ing tekanan atmosfer lan aliran cairan menyang wadhah kanthi gravitasi. Iki ditrapake kanggo produk sing isih, susu, jus lan liya-liyane. Pengisi bertekanan bisa digunakake ing sawetara tekanan, mula ditrapake ing produk berkarbonasi. Bir, banyu kemerlap, lsp.
Mesin pangisi bisa uga pangisi volumetrik, pangisi tingkat utawa pangisi bobot.
(1) Pengisi volumetrik, volume produk tansah dikontrol dening senser (flow meter).
(2) Pengisi level, volume produk dikontrol dening sawetara jinis piranti kontrol level mekanisme.
(3) Pengisi bobot, volume produk dikontrol dening sel beban kanggo ngitung bobot produk.

Parameter mesin ngisi botol bir

Nomer katup pangisi: saka 28 nganti 192
Kacepetan: saka 6000 bph lan 80,000 bph
Kisaran botol: saka 200 ml nganti 1 L.
Efisiensi:> 98%
bir-botol-peralatan

Proses ngisi botol bir

1. Konfigurasi

Mesin ngisi botol bir bisa diatur nganggo utawa tanpa rinser, beda antarane 2 jinis iki adhedhasar wadhah sing digunakake.

Ngadeg-mandhiri

Pangisi + Crowner

Versi blokir

Rinser + Pangisi + Crowner
Macem-macem jinis Enclosures, kalebu Slim enclosure lan Wide enclosure, bisa dicocogake kanggo sawetara konfigurasi miturut tingkat kontrol lingkungan dibutuhake.

Slim kandang

Enclosure slim dilengkapi atap lan unit filtrasi udara, kadhangkala unit filtrasi diselehake ing ndhuwur utawa ing jejere area ngisi kanggo njaga tekanan sing berlebihan ing area ngisi. Iki bisa nyuda resiko kontaminasi.

pager jembar

Enclosure sing amba nduweni fungsi sing padha karo enclosure sing ramping, kajaba nduweni papan sing luwih akeh sing bisa nggampangake akses pengisi kanggo nindakake pangopènan lan reresik.

2.Struktur

pigura

Iku ruang paling ngisor poto-draining, digawe saka struktur stainless steel lengkap karo basa ngarep sloped kanggo kurang bio-film mbangun-munggah. Desain higienis ndadekake kebersihan apik.

Sistem nyopir

2 sistem driving, mechanical utawa servo driving, kasedhiya kanggo mesin ngisi botol bir.
Sistem drive standar
Ana motor AC utama sing dikontrol dening konverter frekuensi sing dipasang ing carousel pengisi.
Sistem penggerak servo
Boten kados sistem drive standar, sistem drive servo dianggo minangka modul utama kalebu carousels lan transfer starwheel mimpin dening servomotors sawijining, kang njamin kurang pangopènan lan kontrol luwih gampang.

3. Transfer

Starwheel stopkontak digunakake kanggo nyegah macet botol. Botol langsung dipangan ing infeedscrew.

4. mbilas

Rinsing minangka proses sadurunge sadurunge ngisi kanggo ngumbah botol nganggo banyu (utawa kanthi sterilisasi), ditrapake kanggo botol siji-sijine. Gripper kaca nggampangake mbenakake botol ing posisi, lan nozzle semprotan tekanan dhuwur nyedhiyakake cuci internal botol. Proses mbilas manut prinsip "Ora ana botol, ora ana semprotan" sing ngoptimalake kabeh perawatan.

5. Ngisi

otomatis-bir-botol-pengisi
Ana 9 tahapan operasi ngisi botol bir.
- Posisi botol
- Pusat botol
- Preevakuasi pisanan
- Flushing
- Preevakuasi kapindho
- Tekanan
- Ngisi
- Panutup
- Dekompresi

Langkah 1: Posisi botol

Botol ditransfer menyang posisi sing tepat ing sangisore tutup ngisi.

Langkah 2: Pusat Botol

Botol kasebut dipusatake dening lonceng tengah.

Langkah 3: Preevakuasi pisanan

Udhara diekstrak saka botol, liwat kamar vakum khusus.

Langkah 4: Flushing

Botol disiram nganggo CO2.

Langkah 5: Preevakuasi kapindho

Gas kasebut diekstrak saka botol kaping pindho, liwat kamar vakum khusus.

Langkah 6: Tekanan

Supaya tekanan sing padha ing jero botol lan ing tangki, botol diisi CO2.

Langkah 7: Isi

Nalika tekanan dadi padha, produk diisi menyang botol. Gas saka botol bali menyang kamar CO2.

Step8: tutup tutup ngisi

Nalika level produk tekan level sing tepat, tutup tutup ditutup.

Langkah 9: Dekompresi

Gas ing headspace diisep metu dening kamar liyane.
Minangka kanggo preevakuasi pindho proses ngisi botol bir, nduweni kaluwihan tartamtu, kayata pick-up oksigen kurang, desain higienis, keluwesan dhuwur lan konsumsi CO2 sing dioptimalake.

6. Makutha

mesin ngisi bir
Ana 7 tahapan saka operasi crowning.
- Pengambilan mahkota
- Pusat makutha
-Posisi botol ing ngisor sirah crowning
- Penurunan piston
-Crown crimping
- Piston munggah lan discharge botol
- Sistem penolakan mahkota sing rusak

Langkah 1: Pick-up Crown

Topi dijupuk saka chute pakan tutup.

Langkah 2: Pusat Crown

Tutup kasebut dipusatake dening kepala mahkota.

Step3: Posisi botol ing sangisore sirah

Botol kasebut dipusatake ing sangisore sirah crowning.

Langkah 4: Mudhunake piston

Piston diturunake kanthi cara obah mudhun kanthi cara mekanik utawa kontrol servo.

Langkah 5: Crown crimping

Tutup wis crimped dening pasukan piston kanggo mesthekake botol wis kebak nutup.

Step6: Piston munggah lan discharge botol

Piston mundhak kanthi obah munggah sing diaktifake kanthi cara mekanik utawa kontrol servo.

Langkah 7: Sistem penolakan makutha sing rusak

Botol makutha sing rusak ditolak saka pangisi nalika outfeed.
Proses crowning kabeh nduweni kinerja dhuwur lan efisiensi paling luweh.

7. Format pangowahan

Ganti format kedadeyan ing dhuwur botol, starwheels lan panuntun ganti. Operasi manual sing melu owah-owahan banget pangguna-loropaken karo wektu ganti minimal dibutuhake lan tliti dhuwur ing imbuhan.

8.Cleaning

paling-counter-tekanan-botol-pengisi
Reresik lengkap lan sterilisasi pangisi minangka kunci kanggo mesthekake yen produk tetep bebas saka kontaminasi mikrobiologis. Proses reresik lengkap kalebu CIP(sing tegese Cleaning In Place) lan COP(sing tegese Cleaning Out Place).

CIP

Reresik ing panggonan tegese ing mesin ngisi botol bir ora dibongkar utawa dibukak kanggo ngresiki kabeh bagean ing njero sing kena kontak karo produk kanthi larutan asam utawa lye. CIP wis rampung karo pangisi isih minangka unit lengkap.

COP

Panggonan reresik nuduhake reresik saka permukaan njaba, kalebu bagean kaya klep ngisi, muncung, kepala mahkota, starwheels, sekrup infeed lan panuntun, lsp.

9. Sistem kontrol ngisi lan HMI

Sistem kontrol pengisian

Parameter operasi saka mesin ngisi botol bir disetel dening karakteristik saben produk. Saben katup dikontrol dening transmisi data bus lapangan. Sistem kontrol ngidini nyetel paramèter ngisi saben katup ngisi, lan bisa mateni katup tartamtu tanpa ngganggu produksi kabeh yen ana kerusakan.

HMI

HMI singkatan saka antarmuka mesin manungsa.
bir-bottleling-line
Layar tutul ndadekake operasi manual gampang lan trep. Visualisasi katup / motor ndadekake bisa nindakake intervensi manual sing perlu.

Fitur teknis utama mesin ngisi botol bir

bir-botol-Isi-peralatan

Penggantian format fleksibel

Gampang lan cepet ngganti-liwat ndadekake ing mesin ngisi botol bir cocok kanggo nangani macem-macem format botol.

Reliabilitas & Akurasi

The mesin ngisi botol bir nindakake ngisi kanthi tliti dhuwur lan tingkat pangisi sing akurat. Tingkat otomatis sing dhuwur nyuda intervensi manual, nyebabake efisiensi produksi sing luwih dhuwur. Teknik posisi botol sing tepat mbantu nyadari panyegelan botol sing sampurna, saengga nyebabake tumpahan kurang, mula kurang mundhut produk.

Kesederhanaan

Minangka sakabehe, ing mesin ngisi botol bir nduweni desain sing prasaja kanthi kurang nyandhang & luh, pungkasane nyuda biaya pangopènan.

Sustainability

Kabeh operasi ing mesin ngisi botol bir, ora preduli manawa ngisi dhewe utawa proses reresik, kabeh desain mesin iki adhedhasar prinsip perlindungan lingkungan kanggo njamin pembangunan sing lestari kanggo generasi sing bakal teka.

Set-up baris ngisi botol bir

Garis ngisi botol bir set-up gegandhengan karo kapasitas produksi samesthine saka pabrik, lan kapasitas produksi ditemtokake dening kabutuhan produksi pabrik lan efisiensi. Kabutuhan produksi gumantung marang pangsa pasar lan radius penjualan produk, sing biasane diarani "volume konsumsi pasar konsumen terminal."
Contone, miturut data riset pasar ing China, radius transportasi efektif kanggo bir yaiku 200-300 kilometer. Mulane, yen perusahaan bir pengin ngenggoni pangsa pasar sing luwih dhuwur ing saindenging negoro, kudu nganggo strategi tata letak sing komprehensif. Mula, nalika ngatur garis ngisi, pabrik kudu nimbang kacepetan ngisi lan kapasitas produksi sing cocog adhedhasar data dodolan pasar ing kisaran iki kanggo nyukupi permintaan konsumsi pasar lan maksimalake output produksi.
Ing ngisor iki minangka conto ing garis ngisi botol bir set-up kanggo botol daur ulang.

Daftar mesin

best-bir-botol-pengisibir-Isi-peralatan

Kepiye cara pesen mesin ngisi botol bir?

iBotRun nawakake fasilitas manufaktur otomatis mbantu pelanggan ngatasi lan nyuda biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja, nggawe kasugihan gedhe.
Yen sampeyan kasengsem ing kita mesin ngisi botol bir utawa duwe pitakonan, please nulis e-mail kanggo info@ibotrun.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.
First
Last

kategori

Posting Paling anyar

iBotRun.com nyedhiyakake solusi otomatisasi pabrik
kontak
Email: info@ibotrun.com
WhatsApp/WeChat/Tel: +86 185 2945 1368
Hak cipta © 2024 dening iBotRun.com | Kebijakan Privasi
Alamat
5F, Gedung A, 118 Park, Shangye Dadao, Distrik Huadu, Guangzhou, China, 510880
Ngunjungi Saluran YouTube kita
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi