iBotRun - Supplier Solusi Mesin & Otomasi
pangisi kapsul

Mesin Isi Kapsul

Mesin pangisi kapsul kanggo didol

Apa mesin ngisi kapsul?

Mesin ngisi kapsul digunakake kanggo ngisi kapsul in pabrik produk kesehatan, pabrik farmasi cilik, klinik spesialis, apotek, unit riset farmasi, ruang persiapan rumah sakit, toko produk kesehatan tonik lan unit liyane.
gawe kapsul

Prinsip kerja mesin ngisi kapsul

a. Kapsul kosong dibuwang saka hopper kapsul lan di-push liwat tank kapsul dening pusher kanthi tertib menyang stasiun 1 (stasiun ngurutake), stasiun iki nggunakake nyedhot vakum kanggo misahake ndhuwur lan ngisor awak kapsul, kanthi tutup kapsul ing modul ndhuwur lan awak kapsul ing modul ngisor, lan banjur menyang stasiun 2, iki biasane stasiun ngawasi kanggo operator.

b. Sawise awak tutup lan kapsul ngliwati stasiun transisi kaping 3, dheweke mlebu stasiun pangisi 4, 5 lan 6. Stasiun pangisi kanggo nyurung pilar sing diisi lan dipencet (tunggak bubuk) menyang awak kapsul modul sabanjure. Biasane, ngisi bubuk rampung ing stasiun kaping 5, ngisi tablet rampung ing stasiun kaping 4, lan ngisi pil mikro rampung ing stasiun kaping 6.

c. Sawise stasiun transisi ing stasiun 7, kapsul sing diisi mlebu ing stasiun 8, sing nolak kapsul sing ora cocog, kalebu sing ora dipisahake, sing dipasang kanthi salah utawa sing nganggo rong kapsul. Tujuane kanggo mesthekake yen kapsul diisi kanthi bener.

d. Stasiun kaping 9 minangka stasiun posisi ing ngendi mesin nyelarasake bagean ndhuwur lan ngisor kapsul. Sawise kapsul didadekake siji, padha mlebu stasiun sealing ing stasiun 10, kang wis bar ndhuwur khusus kanggo gerakan reciprocating munggah lan mudhun. Ing titik operasi iki, mesin kasebut bisa diarani wis ngrampungake ngisi kapsul lan bubuk kanthi otomatis.

e. Kapsul sing diisi teka ing stasiun kaping 11, stasiun discharge kapsul, ing ngendi kapsul dibuwang utawa dibuwang nggunakake rod tetep. Stasiun kaping 12 minangka stasiun pembersih vakum kanthi bagean blowing otomatis kanggo ngresiki modul ndhuwur lan ngisor. Sawisé iku, pindhah menyang siklus kerja sabanjuré.

Fitur mesin ngisi kapsul

a. Pangowahan produksi cepet lan gampang kanggo macem-macem ukuran produk amarga akeh cetakan sing digunakake.

b. modul ngurutake standar kanggo dipakani otomatis lan ngurutake kapsul kosong.

c. Aplikasi pompa vakum ndadekake produk kanthi otomatis nyedhot metu menyang hopper produk rampung.

d. Motor drive utama peralatan dikontrol kanthi konversi frekuensi, lan operasi produksi dipérang dadi mode otomatis lan mode titik-tumindak.

e. Sistem kontrol program PLC, panel operasi tutul kanggo nambah safety lan stabilitas produksi, Tambah luwih ing efficiency produksi.

f. Produksi kanthi lengkap, aman lan sanitasi, swara kurang, kacepetan dhuwur lan ngisi presisi dhuwur.
mesin ngisi kapsul

Kauntungan saka mesin ngisi kapsul

Mesin ngisi kapsul isi luwih cepet lan karo prabédan ukuran kurang. Pangisi kapsul nggabungake finishing cangkang kapsul sing diisi bubuk, finishing tutup kapsul lan set kapsul dadi siji, sing kompak lan trep. Ing mesin nggawe kapsul nduweni fungsi susunan kapsul lan ngunci, sing nyuda spasi awak mesin lan lemah, lan nduweni kaluwihan sing ayu lan kompak, nyukupi syarat kebersihan, operasi sing prasaja, pangopènan sing trep, konsumsi daya sing kurang lan ekonomi lan praktis. . Ing pengisi kapsul pil mbutuhake mung siji utawa loro wong kanggo operate, lan ora latihan khusus dibutuhake. Kapsul ing tray isi kapsul disusun kanthi cepet lan merata, lan tingkat kualifikasi produk dhuwur. Nalika sampeyan kudu ngganti mesin pembuat kapsul kanggo nggunakake jinis kapsul sing beda, sampeyan mung kudu ngganti jinis piring ngisi kapsul sing cocog. Ing mesin ngisi pil paling cocog kanggo ngisi kapsul ing pabrik produk kesehatan, pabrik farmasi cilik, unit riset farmasi, ruangan persiapan rumah sakit, klinik spesialis, apotek, toko produk kesehatan tonik, lsp.

Aplikasi mesin ngisi kapsul

Mesin pangisi kapsul ing industri farmasi

Industri farmasi kudu duwe kapasitas nyuplai kapsul sing akeh kanggo tujuan medis. Mula, mesthine kudu duwe jinis peralatan sing cocog karo kabutuhan. Mesin ngisi kapsul otomatis minangka salah sawijining peralatan sing bisa dadi panacea kanggo masalah iki. Iki gawe kapsul nduweni kemampuan proses sing apik lan otomatisasi operasi kasebut njamin ora ana akeh buruh sing konsentrasi ing siji operasi tartamtu. Pangisi pil uga mesthekake yen tablet diprodhuksi, ketemu standar medical.

Perusahaan farmasi biasane nggunakake mesin ngisi kapsul otomatis kanggo mbantu ing produksi kapsul hard. Iki digunakake kanggo ngrumusake pelet, granula, lan bubuk, kanthi individu utawa bebarengan kanggo nyedhiyakake kombinasi sing beda. Teknologi jarum tamping ing pangisi kapsul otomatis mbantu mbentuk colokan segmen sing kanthi akurat nyurung kapsul keras. Garis ngisi kapsul kalebu macem-macem mesin lan pangisi kapsul, mula digunakake ing industri farmasi ing ngendi kapsul kudu diprodhuksi. Sawetara mesin ing garis ngisi yaiku polisher kapsul otomatis, sorter kapsul sing rusak, detektor logam, lan ejektor kapsul kosong.

Cetha kanggo ndeleng sing siji saka kaluwihan utama saka mesin ngisi kapsul iku padha kompatibel karo nomer akeh mesin baris produksi, kang mbantu kanggo nambah kualitas kapsul.

Sawetara fitur penting saka mesin ngisi kapsul otomatis

a. Meja puteran ing mesin ngisi kapsul otomatis mbantu kanggo mungkasi interaksi partikel bledug karo komponen mesin.

b. Mesin pangisi kapsul otomatis nggunakake operasi vakum kanggo pamisahan kapsul, sing nyuda bledug sing diasilake sajrone operasi kasebut.

c. Sistem dosis tertutup ing mesin ngisi kapsul otomatis njamin reresik kurang asring kanthi bantuan vakum.

d. Alat dosis mesin kasebut pas banget supaya bisa nyetel bobot ngisi kapsul. Mangkono, mesthekake yen isi kapsul diisi kanthi bener, nyebabake ngisi tablet sing akurat.

Mesin baris produksi liyane magepokan karo mesin ngisi kapsul otomatis

Garis ngisi kapsul lan mesin ngisi kapsul uga kalebu peralatan liyane sing nduweni peran penting ing pangopènan kualitas tablet. Mesin polishing kapsul otomatis mbantu polishing permukaan njaba kapsul supaya katon luwih apik. Ing sisih liya, ejector kapsul kosong mbusak kapsul saka batch sing ora diisi isine. Iki mbantu ndeteksi kapsul sing rusak supaya ora dibungkus lan dikirim. Sorter kapsul sing rusak yaiku mesin sing mbantu nggawe standar kualitas produksi kapsul. Iku limo kapsul risak lan ngidini mung sampurna shaped lan ukuran kapsul kanggo ngetik hopper mesin, saéngga nggampangake operasi.
kapsul-ngisi-tray

Panggunaan mesin ngisi kapsul

a. Pencet tombol ijo ing saklar daya kanggo ngaktifake.

b. Alon-alon nyetel kenop pangaturan kekuatan geter, rotasi searah jarum jam. Ing wektu iki lan krenjang geter wis Integrasi menyang piring pagawean wiwit kedher. Tutul piring finishing nganggo tangan lan setel menyang intensitas osilasi tartamtu kanthi ngrasa.

c. Lebokake cangkang kapsul bubuk menyang tray finishing cangkang kapsul bubuk, kira-kira 300 kapsul sekaligus. Sijine tutup kapsul menyang tray tutup tutup kapsul, kira-kira 300 kapsul saben wektu. Baki finishing digawe saka piring Plexiglas, sing ana akeh bolongan bunder berbentuk corong gedhe lan cilik sing dibor, diametere bolongan kasebut cocog karo diameter nomer kapsul. Ing wektu iki, meja geter piring kapsul Nihan sadurunge lan sawise gerakan alon lan anteng, supaya gandum dening gandum menyang bolongan piring Tabel.

d. Kira-kira 30 detik, cangkang kapsul bubuk lan tutup kapsul bakal tiba ing bolongan bunder kanthi bukaan madhep munggah. Ing cilik saka bukaan individu madhep mudhun, tutup kapsul bisa digunakake kanggo alon-alon pencet mudhun pesawat, sampeyan bisa nyetel metu.

e. Tahan piring sambatan cangkang kapsul bubuk secara horizontal. Kanthi push lembut ing sisih ngisor tray finishing, cangkang kapsul bubuk ing tray finishing bakal tiba mudhun menyang bolongan bunder saka piring sambatan lan piring sambatan bakal dibusak. Kanthi cara sing padha, gunakake tutup kapsul kanggo mbusak tutup kapsul.

f. Bisa disiapake ing advance area ngisor 500 × 500mm, bab 10mm dhuwur ing kabeh pinggir tray kothak wêdakakêna, kapenuhan wêdakakêna. Lebokake piring sambatan cangkang kapsul bubuk ing piring persegi bubuk. Banjur pigura Plexiglas sing dicocogake kanthi acak liwat piring kapsul bubuk, kanthi sakepel cilik bubuk ember shovel menyang pigura. A scrape karo pinggiran pigura, bisa kapenuhan wêdakakêna, lan scrape mati keluwihan wêdakakêna.

g. Gunakake piring set tutup kapsul acak, diselehake ing piring sambatan tutup kapsul, ana bolongan alignment, gampang dipasang. Flip piring tutup tutup kapsul, supaya bukaan kapsul madhep mudhun, nyetel ing Nihan kapsul powdered wis diinstal ing piring, ana uga bolongan alignment, iku gampang kanggo nyetel bebarengan.

h. Selehake piring kapsul menyang rongga ing sangisore piring capping kapsul lan tarik mudhun tuas kanthi tangan. Aja nggunakake kakehan pasukan sawise manggonke iku, amarga ana mekanisme posisi kanggo ngontrol dhuwur meksa mudhun. Copot piring kapsul sing ditutup, tuangake kapsul lan ngisi wis rampung. Piring sabanjure siap kanggo sirkulasi.

Kepiye cara pesen mesin ngisi kapsul?

iBotRun nawakake fasilitas manufaktur otomatis mbantu pelanggan ngatasi lan nyuda biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja, nggawe kasugihan gedhe.
Yen sampeyan kasengsem ing kita mesin Isi kapsul utawa duwe pitakonan, please nulis e-mail kanggo info@ibotrun.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.
First
Last

kategori

Posting Paling anyar

iBotRun.com nyedhiyakake solusi otomatisasi pabrik
kontak
Email: info@ibotrun.com
WhatsApp/WeChat/Tel: +86 185 2945 1368
Hak cipta © 2024 dening iBotRun.com | Kebijakan Privasi
Alamat
5F, Gedung A, 118 Park, Shangye Dadao, Distrik Huadu, Guangzhou, China, 510880
Ngunjungi Saluran YouTube kita
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi