iBotRun - Supplier Solusi Mesin & Otomasi
wangi-botol-pengisi

Mesin Pengisian Parfum

Mesin pangisi minyak wangi kanggo didol

Apa mesin ngisi minyak wangi?

Mesin ngisi minyak wangi biasane digunakake ing farmasi, panganan, industri ringan, kimia lan industri kaca, plastik, logam lan wadhah liyane tekanan negatif vakum, peralatan ngisi mandiri. Mesin packaging parfum digunakake kanggo ngisi wadhah kudu diameter cilik, kaliber saka lumahing Cairan munggah kaku kudu luwih saka meksa statis Cairan, sing, wadhah Cairan kuwalik ora bakal mili metu, kayata botol plastik Cairan lisan. Botol esensi minyak angin, tetes mata, botol minyak wangi kosmetik, ngisi cairan baterei, lsp.
mesin ngisi botol minyak wangi

Parameter teknis mesin ngisi minyak wangi

itemParameter teknis
Volume awak60L
Dawane wadhah sing diisi340mm
Isi volume30L
Isi area botol136900mm²
Volume panyimpenan Cairan50 L
Diameter wadah sing diisiФ380 mm
kapasitas produksi50 kaping / jam
daya Motor0.75KW / 2825 rpm
Ukuran njaba850 * 510 * 1300mm
bobot110kg

Fitur mesin ngisi minyak wangi

a. Ing mesin ngisi minyak wangi ngadopsi ngisi suction tekanan negatif. Volume ngisi produk diukur kanthi tingkat cairan.

b. Ing mesin packaging parfum nganggo mesin pangisi vakum, sing dirancang kanggo ngetrapake tekanan liwat sirah ngisi lan generator vakum kanggo entuk lingkungan panyegelan lokal ing botol bali lan botol sing bakal diisi, ngasilake vakum lokal (tekanan negatif) lan entuk ngisi liwat nyedhot vakum .

c. Ing pengisi botol parfum digawe saka 304 stainless-steel karo bagean kontak materi lan lumahing meja.

d. Mesin ngisi minyak wangi otomatis gampang diatur, operate lan njaga.

e. Ing mesin botol parfum nganggo kontrol pneumatik lengkap, sing cocog banget kanggo ngisi gelembung dhuwur lan volume botol bahan sing ora teratur.

f. Ing mesin ngisi minyak wangi bisa entuk kacepetan lan efek ngisi sing cocog kanthi debugging nyata miturut jinis botol pelanggan, lan minangka model pilihan sing cocog.
parfum-packaging-mesin

Kauntungan saka mesin ngisi minyak wangi

Mesin ngisi minyak wangi otomatis minangka peralatan ngisi sing efisien lan tepat kanggo garis produksi industri minyak wangi lan kosmetik. Peralatan iki digawe dening manufaktur profesional kanthi sistem kontrol canggih lan bahan berkualitas tinggi, sing wis dioptimalake lan ditingkatake kaping pirang-pirang kanggo njamin efisiensi ngisi lan presisi minyak wangi.

Mesin ngisi minyak wangi gampang kanggo operate lan bisa diatur lan nyetel ing akeh cara kanggo cocog karo kabutuhan produksi beda. Ing wektu sing padha, mesin ngisi minyak wangi otomatis uga nduweni tingkat otomatisasi lan kerja sing stabil, sing ningkatake efisiensi produksi lan kualitas produk. Apa pabrik produksi cilik utawa pabrik gedhe, mesin ngisi minyak wangi otomatis minangka pilihan sing cocog. Kualitas lan layanan sawise-sales sing diwenehake dening pabrikan uga ngidini para pelanggan nggunakake lan njaga kanthi yakin.

Aplikasi mesin ngisi minyak wangi

Mesin ngisi minyak wangi bisa ditrapake kanggo ombenan jus, minuman berkarbonasi, minuman beralkohol, banyu mineral, banyu murni, produk perawatan rambut, produk perawatan kulit, kosmetik, reresik, produk cuci, cairan oral, obat-obatan.

Proses ngisi minyak wangi kanthi mesin ngisi minyak wangi

Isi Cairan - Sealing - Inflating - Timbangan - Inspeksi banyu - Nozzle on - Tutup gedhe - Kode semprotan ing baris - Sealing lan packing

Lini produksi peralatan ngisi minyak wangi kanthi mesin ngisi minyak wangi

Garis produksi peralatan pangisi parfum dipérang dadi garis dhasar lan garis tambahan.

Garis dhasar ngemot proses manajemen botol, ngisi cairan, sealing, ngisi, masang tutup gedhe, pengepakan, lsp.

Baris tambahan ngemot operasi timbangan, inspeksi banyu, nozzles, kode nyemprotake ing baris, lsp.

Meja kerja kasebut kalebu meja manajemen botol, mesin ngisi otomatis, mesin katup otomatis, mesin sealing lan ngisi otomatis, timbangan otomatis, inspeksi banyu otomatis, mesin muncung otomatis, mesin tutup gedhe otomatis, mesin coding baris, sealing lan pengepakan. Bisa dilengkapi mesin manik kaca otomatis, mesin label lan mesin label tabung.
mesin ngisi minyak wangi

Panganggone mesin ngisi minyak wangi

a. Resik lan disinfect scoops, spatula lan ember kanggo digunakake lan nyiyapake kanggo nggunakake.

b. Priksa manawa kontaner lan produk setengah rampung dibutuhake kanggo produksi dina, priksa manawa label produk setengah rampung cocog karo sing asli, lan takon apa asil tes wis diterbitake.

c. Sawise monitor menehi tandha lan konfirmasi produk setengah rampung, copot rong label ing tutup lan tembok tong minyak lan tempelake ing posisi tartamtu.

d. Bukak tutup tong minyak setengah rampung lan kanthi teliti angkat film cling ing njero kanggo dilebokake. Gunakake tong minyak transfer kanggo nambah produk setengah rampung menyang hopper, aja nambah bahan sing akeh banget supaya ora kebanjiran setengah rampung. produk. Sawise saben ngisi, kita kudu menehi laras panyimpenan produk semi-rampung, laras transfer lan ngisi mesin hopper kanthi tutup ing wektu.

e. Pemriksaan produk setengah rampung kudu dikuatake sajrone proses ngisi, lan ana kelainan sing ditemokake kudu dilaporake menyang pimpinan tim kanthi tepat.

f. Sawise saben tong minyak ditambahake, shovel stainless steel kudu digunakake kanggo shovel produk semi-rampung ditempelake ing tembok tong minyak panyimpenan, lan tong minyak kosong kudu dikirim menyang koridor utama, lan tong minyak sabanjuré saka setengah rampung. produk kudu dikumpulake.

g. A batch produk semi-rampung mung bisa disebarake menyang kumpulan sabanjuré sawise mburi distribusi. Lan ngabari manajer shift sadurunge. Ing wektu sing padha, priksa manawa produk setengah rampung saka bahan sadurunge wis dipérang lan dirakit. Owah-owahan nomer batch kudu pas wektune lan akurat, lan kudu dikonfirmasi dening teken saka manager shift lan buruh ngawasi.

h. Pas wektune ngisi produk semi-rampung menyang hopper mesin ngisi lan ngisi wadhah kanggo dispenser. Disinfect tangan nganggo alkohol 75% saben setengah jam sajrone kerja.

i. Nalika ngganti kontaner saka supplier beda, sampeyan kudu nggawe handover apik karo buruh kontrol materi lan ngandhani manager baris sing kabeh tabung isih, tutup lan dihubungake bali menyang buruh kontrol materi, lan ora omission kudu kelakon.

j. Nalika ngganti varietas, priksa manawa macem-macem produk utawa wadhah setengah rampung wis dimainake, lan bali kabeh produk setengah rampung lan wadhah ekstra menyang gudang, lan ngresiki lan disinfect kabeh jinis peralatan kanggo nyisakke.

k. Ing proses nambah bahan, nyoba supaya bahan spilling ing lemah utawa lumahing peralatan splashing. Yen ana tumpahan, kudu dibusak kanthi gauze sing resik ing wektu.

l. Sawise karya, aparat lan mesin kudu di resiki lan disinfeksi lan dilebokake ing posisi sing direncanakake.

Kepiye cara pesen mesin ngisi minyak wangi?

iBotRun nawakake fasilitas manufaktur otomatis mbantu pelanggan ngatasi lan nyuda biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja, nggawe kasugihan gedhe.
Yen sampeyan kasengsem ing kita mesin ngisi minyak wangi utawa duwe pitakonan, please nulis e-mail kanggo info@ibotrun.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.
First
Last

kategori

Posting Paling anyar

iBotRun.com nyedhiyakake solusi otomatisasi pabrik
kontak
Email: info@ibotrun.com
WhatsApp/WeChat/Tel: +86 185 2945 1368
Hak cipta © 2024 dening iBotRun.com | Kebijakan Privasi
Alamat
5F, Gedung A, 118 Park, Shangye Dadao, Distrik Huadu, Guangzhou, China, 510880
Ngunjungi Saluran YouTube kita
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi