iBotRun - Supplier Solusi Mesin & Otomasi
granule-packing-mesin

Mesin Packing Granule

Mesin pengepakan granul kanggo didol

Apa mesin pengepakan granule?

Mesin packing granule bisa dipérang dadi paket gedhe lan cilik. Paket cilik cocok kanggo ngisi bahan granular kanthi fluiditas sing apik kayata granula plastik, granula pupuk, granula pakan, granula kimia, esensi pitik, monosodium glutamat, gula, wiji, biji kopi, biji-bijian lan bahan liyane kanggo kemasan kuantitatif.

Mesin Kemasan Granule banget serbaguna lan utamane digunakake kanggo kemasan kuantitatif otomatis produk granule kayata umbah-umbah, wiji, uyah sing bisa ditonton lan monosodium glutamat. Mesin ngisi granula bisa cocog kanggo kemasan macem-macem tas produk lan minangka peralatan kemasan sing kuat banget. Utamane nduweni mekanisme sealing horisontal, mekanisme sealing vertikal, mekanisme panyedhiya bahan, mekanisme shearing, mekanisme transmisi lan sistem kontrol listrik. Utamane liwat teknologi otomatisasi kanthi otomatis ngrampungake nggawe tas, ngebotake, ngisi, coding lan tumindak liyane, saliyane bisa uga kanthi otomatis mbenerake panyimpangan, nolak inferior, over-weker, punching tas portabel. Mesin bisa nggawe pilihan sing beda-beda miturut kabutuhan nalika kode punching.
otomatis-granule-packing-mesin

Prinsip kerja mesin packing granule

Mesin packing granule rampung simulates tumindak bagging manual. Kaping pisanan, tas menyang kothak tas, pencet tombol wiwitan, diselehake ing cangkeme tas cangkir nyedhot vakum diselehake ing ndhuwur peran silinder cepet mudhun, ngisep sisih ndhuwur tutuk tas tas uppermost, lan corak munggah, ing wektu iki cangkir nyedhot vakum mimpin dening silinder tambahan, karo tas di sedot menyang arah Clamps tas dipindhah metu bab 150mm. diselehake ing tas dipindhah metu saka sisih ngisor saben pasangan Vacuum nyedhot cangkir ing ngisor peran saka silinder munggah lan nyedhot cangkeme tas saka sisih ngisor, lan mudhun narik. Sawise tumindak rampung, bukaan tas tas iki wis dibukak kabeh; ing wektu sing padha, lengen tas ndhuwur ing mesin packing granule otomatis dilebokake ing bukaan tas lan ditarik nyenyet. Lengen tas ndhuwur dening tumindak silinder, sawise lengen padha menyang tas menyang Clamps tas, tas Clamps tumindak, Clamps tas, ngrampungake kabèh proses bagging otomatis. Operasi bagging otomatis kabeh cetha, kaya bagging manual, ora ana tindakan ekstra, minangka alternatif kanggo bagging manual, nyuda intensitas karya personel produk generasi anyar, kanthi linuwih, stabilitas jangka panjang, tahan korosi. lan ciri liyane.

Fitur mesin packing granule

a. Ing granula dikempalken dening mesin packing granule umume jumlah tartamtu, kira-kira 20g nganti 2000g, ora ketompo apa jenis granula sing bisa dikemas. Mesin Kemasan Granule nduweni efisiensi dhuwur, lan ing proses kemasan, konsumsi energi sithik banget. Nempati wilayah geografis sing kurang, nduweni tingkat presisi sing dhuwur lan gampang banget digunakake.

b. Granules dikemas dening mesin ngisi granule otomatis bisa digulung ing bakal, liwat sabuk kanggo transmisi granules, ing proses transmisi, sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo stabilitas saka granules, sabuk wis keluwesan kuwat, lan mulane wis efficiency transmisi apik, kita kudu kanggo nyilikake mundhut.

c. Bahan kemasan sing digunakake ing mesin kemasan pelet bisa polypropylene utawa polyethylene, etc., lagi kurang larang, kang equates kanggo packaging paling efisien ing biaya paling.

Aplikasi saka mesin granule packing

Mesin packing granule cocok kanggo packing kuantitatif saka granules karet, granules plastik, granules pupuk, granules feed, granules kimia, granules gandum, granules bahan bangunan, granules logam segel bahan granular, etc.
granule-packaging-mesin

Pancegahan mesin packing granule

a. Saben mesin kemasan granule miwiti operasi, operator kudu mriksa lingkungan sekitar mesin kemasan kanggo ndeleng yen ana fenomena sing mengaruhi mesin kemasan.

b. Sawise mesin packaging granule wiwit bisa, operator kudu nyoba kanggo tetep adoh saka mesin, utamané ora sirah, pucuk driji, utawa bagéan awak liyane ndemek bagean mlaku saka mesin packaging.

c. Mesin Kemasan Granule ing proses karya, operator ora bisa nggawe obyek ing jero piso sealing mesin, yen ora, mesin bakal rusak.

d. Nalika ing mesin packing granule ing Course saka karya, operator kudu elinga supaya ora ngoper operasi, nanging uga ora bisa tansah ngganti setelan parameter sawijining.

e. Mesin kemasan Granule ora bisa digunakake kanthi cepet kanthi cepet.

f. Operator ora bisa ngalih operasi saka rong tombol bebarengan. Kabeh jinis ngalih lan tombol ora bisa dilakokno bebarengan. personel Maintenance kudu Cut mati sumber daya nalika mesin packaging kanggo pangopènan lan ndandani. Pangopènan lan komisi kudu dipikirake kanthi teliti sadurunge nggawe owah-owahan ing mesin kemasan granule.

Panganggone mesin pengepakan granule

a. Sadurunge miwiti ing mesin packing granule, Priksa manawa spesifikasi cangkir kapasitas sing diisi lan produsen tas cocog karo syarat kasebut.

b. Tangan paddle sabuk motor utama kanggo ndeleng yen mesin packaging granule mlaku fleksibel. Nalika mesin packaging granule kanggo konfirmasi sing ora normal sadurunge powering ing.

c. Ing ngisor mesin packing kantong granula, Materi kemasan dimuat ing antarane rong roda mandeg kertas lan dipasang ing slot piring lengen rak kertas saka mesin kemasan pelet. Roda pamblokiran kertas kudu ngapit inti silinder saka bahan sing dimuat supaya bahan kemasan sejajar karo pembuat tas. Banjur kencengake kenop ing lengen sing ngalangi lan priksa manawa sisih cetak madhep maju utawa sisih komposit madhep mundur. Sawise mesin diuripake miturut feed kertas kanggo nyetel posisi sumbu saka materi packaging ing rodha rak kertas kanggo mesthekake sumber kertas normal.

d. Nguripake ngalih daya utama saka mesin packing granule. Pencet mudhun gagang kopling kanggo misahake mekanisme pangukuran saka drive utama. Nguripake saklar wiwitan, mesin kosong.

e. Yen ing mesin packing granule rotasi searah jarum jam conveyor belt kudu langsung mandegake, amarga saka kahanan ala - mesin iku kuwalikan motor utama. Motor bakal mbalikke sawise phase supaya sabuk dadi counterclockwise.

f. Setel suhu. Miturut bahan kemasan sing digunakake, atur suhu penyegelan panas ing instrumen kontrol suhu kothak kontrol listrik.

g. imbuhan dawa tas. Lebokake bahan kemasan menyang pembuat tas miturut peraturan sing cocog lan jepit ing antarane rong roller; nguripake rollers lan narik materi packaging ngisor cutter; ngenteni 2 menit kanggo tekan suhu pesawat banjur nguripake ngalih wiwitan. Loosen nut kunci sekrup nyetel dawa tas, nyetel tombol controller dawa tas, nguripake clockwise kanggo shorten dawa tas; lan kosok balene kanggo ndawakake dawa tas, lan ngencengi nut sawise tekan dawa tas dibutuhake.

h. Nemtokake posisi piso pemotong. Pindhah pemotong nalika dawa tas ditemtokake. Nguripake ngalih wiwitan lan segel sawetara tas terus-terusan, banjur mungkasi mesin langsung nalika sealer panas dibukak lan roller durung narik tas. Banjur mindhah cutter kiwa pisanan, supaya tutuk piso didadekake siji karo tengah saluran sealing horisontal saka kabeh nomer kaping dawa tas (umume 2-3 kaping dawa tas), lan nggawe pinggiran piso jejeg menyang arah kertas lurus, ngencengi sekrup pengikat pemotong kiwa; sijine cutter tengen marang cutter kiwa, sijine iku warata lan supaya tip piso kanggo tip piso, rada ngencengi meneng fastening ing ngarepe cutter watu; pencet mburi cutter tengen mudhun, supaya ana meksa tartamtu antarane loro pemotong; nyepetake mburi sekrup pengikat pemotong tengen, bahan kemasan diselehake ing antarane lading piso; rada mudhun ing ngarep pemotong tengen kanggo ndeleng yen wis bisa Cut mati materi packaging; digunakake, kudu terus ora bisa kanggo Cut mati, lan pungkasanipun nyepetake meneng ngarep.

i. Nalika mandheg, sealer panas mesin packaging granule kudu ing posisi mbukak kanggo nyegah bahan kemasan kobong. Operasi iki bisa ngluwihi umur layanan saka sealer panas.

j. Nalika ngowahi disk metering, ora diijini ngowahi disk ing arah jarum jam. Sadurunge miwiti mesin kudu mriksa apa lawang wis ditutup (kajaba ing negara mbukak saka lawang materi), digunakake, bisa ngrusak bagean.

k. Pangaturan pangukuran. Nalika bobot saka pangukuran materi packaging kurang saka bobot dibutuhake, sampeyan bisa nyetel metering disk searah jarum jam mikroskop imbuhan ring meneng kanggo entuk volume packaging dibutuhake, lan yen luwih saka bobot dibutuhake kosok balene.

l. Sawise ngisi daya tanpa kelainan, mesin pengepakan kantong granule bisa mlaku kanthi normal. Nguripake ngalih counter kanggo ngrampungake karya pancacahan, lan pungkasanipun nginstal tutup protèktif.
mesin ngisi granule

Maintenance mesin packing granule

Mesin packing granule pangopènan penting kanggo nggunakake dangu.

a. Mesin packing granule mbutuhake inspeksi Kerep saka macem-macem bagean saka meneng - ana kudu ora kedadean ngeculke.

b. Part electrical kudu mbayar manungsa waé kanggo banyu-bukti, Kelembapan-bukti, anti-karat lan rat-bukti. Priksa manawa kothak kontrol listrik lan terminal resik, kanggo nyegah kegagalan listrik.

c. Nalika mungkasi mesin, loro awak sealer panas kudu ing posisi mbukak kanggo nyegah scalding materi packaging.

lubrication

a. Mesin kemasan Granule saka bolong gear, kanthi bolongan oiling bantalan kursi lan bagean obah kudu dilumasi kanthi rutin nganggo minyak.

b. Pengurangan mesin kemasan Granule dilarang banget kanggo mbukak tanpa lenga. Mesin pengepakan granula otomatis kanggo pisanan sawise 300 jam operasi, ngresiki interior kanggo lenga anyar. Sawise iku, ganti oli saben 2500 jam kerja.

c. Nalika ngisi lenga, ati-ati supaya ora netes lenga ing sabuk drive mesin kemasan granule kanggo nyegah slippage lan mundhut rotasi utawa penuaan durung wayahe karusakan sabuk.

Kepiye cara pesen mesin pengepakan granule?

iBotRun nawakake fasilitas manufaktur otomatis mbantu pelanggan ngatasi lan nyuda biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja, nggawe kasugihan gedhe.
Yen sampeyan kasengsem ing kita mesin packing granule utawa duwe pitakonan, please nulis e-mail kanggo info@ibotrun.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.
First
Last

kategori

Posting Paling anyar

iBotRun.com nyedhiyakake solusi otomatisasi pabrik
kontak
Email: info@ibotrun.com
WhatsApp/WeChat/Tel: +86 185 2945 1368
Hak cipta © 2024 dening iBotRun.com | Kebijakan Privasi
Alamat
5F, Gedung A, 118 Park, Shangye Dadao, Distrik Huadu, Guangzhou, China, 510880
Ngunjungi Saluran YouTube kita
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi