iBotRun - Supplier Solusi Mesin & Otomasi
mesin ngisi botol cilik

Mesin Pangisi Botol Skala Cilik

Mesin pangisi botol ukuran cilik kanggo didol

Apa mesin pangisi botol skala cilik?

Mesin pangisi botol ukuran cilik punika mesin dispensing cairan kuantitatif dirancang kanthi struktur listrik, engkol lan piston. Cocog kanggo ngisi kuantitatif ing kamar persiapan rumah sakit, ampul, tetes mata, macem-macem cairan lisan, sampo lan macem-macem agen banyu; mesin ngisi cair cilik uga bisa digunakake kanggo ngisi cairan terus-terusan kuantitatif ing macem-macem tes analisis kimia, lan uga cocog kanggo dispensing cairan skala cilik ing pabrik pestisida gedhe, medium lan cilik. Iki minangka peralatan cilik sing cocog kanggo dispensing cairan kuantitatif ing dosis cilik.
bottling-peralatan-cilik-skala

Prinsip kerja mesin pangisi botol skala cilik

Mesin pangisi botol cilik minangka peralatan ngisi cairan presisi kanthi kontrol sing tepat kanthi operasi matematika. Kerjane kanthi prinsip kontrol aliran sing akurat, sing nggawe cairan ing botol tekan volume lan bobot sing wis ditemtokake. Peralatan jenis iki biasane kalebu awak mesin ngisi, sistem transmisi, muncung, sistem pangukuran, lan sapiturute. Nduwe fitur operasi sing gampang, efisiensi produksi sing dhuwur, presisi sing dhuwur lan macem-macem aplikasi.

Prinsip kerja mesin Isi Cairan kuantitatif cilik iku kanggo ngirim Cairan liwat transfer menyang muncung, banjur muncung bakal nindakake bottling lan uyuh. Desain muncung nduwe pengaruh gedhe ing kehalusan peralatan. Nozzle sing apik kudu nduweni karakteristik ing ngisor iki: diameter nozzle kudu cukup, presisi sing bisa diatur; materi nozzle kudu nyandhang-tahan, karat-tahan, kanggo mesthekake kebersihan lan karesikan prodhuk; gampang kanggo ngresiki lan mbongkar, gampang kanggo njaga; kudu bisa kanthi efektif koordinasi karo sistem conveying, sistem metering.

Sistem transmisi punika inti saka peralatan botol banyu ukuran cilik, tanggung jawab kanggo transportasi cairan menyang muncung. Cairan sing beda ditransfer kanthi cara sing beda. Nalika ngisi luwih saka rong cairan ing wektu sing padha, mesin pangisi cairan kuantitatif cilik kudu ngenalake transfer cairan menyang kothak proporsi, banjur gunakake pompa transfer kanggo ngeterake cairan campuran menyang muncung.

Sistem pangukuran uga minangka salah sawijining komponen utama a mesin ngisi skala cilik. Sistem pangukuran biasane kasusun saka rong bagean: tank sealing metering lan pompa metering. Ing operasi, sistem kontrol ngontrol aliran cairan liwat pompa metering, nalika tank sealing njamin cairan sing beda-beda diukur tanpa dicampur. Kanthi bantuan sensor, tank metering bisa dipantau kanthi tepat. Mula, panggunaan mesin pangisi cairan kuantitatif cilik bisa ngontrol aliran cairan lan entuk asil produksi sing luwih apik.

Proses kerja mesin pangisi botol skala cilik

a. Pakan botol. Pisanan, botol kudu dikirim menyang port pakan mesin ngisi Cairan botol cilik. Ing port pakan, botol bakal diakoni dening mesin lan kanthi otomatis nerusake menyang langkah pangolahan sabanjure.

b. Isi. Sadurunge pindhah menyang langkah pangolahan sabanjure, botol kudu diisi nitrogen, yaiku gas inert sing nglindhungi materi (tambah utawa ora miturut panjaluk).

c. Isi Cairan. Sawise botol wis rampung diisi, cairan kasebut bakal diisi menyang botol. Langkah iki mbutuhake ati-ati supaya ora pecah botol utawa bocor cairan.

d. Isi tutup botol. Sawise ngisi cairan rampung, tutup botol uga bakal diselehake ing botol. Mesin kasebut bakal nyelehake tutup ing botol kanthi otomatis lan nggunakake kekuwatan kanggo ngencengi.

e. Discharge produk. Pungkasan, botol sing diisi bakal metu saka mesin lan pindhah menyang langkah produksi sabanjure.

Proses produksi nyata saka mesin ngisi Cairan botol cilik wis akeh rincian. Contone, kanggo nambah produktivitas, mesin kudu ngenali ukuran, wangun lan materi botol kanthi akurat kanggo mesthekake yen bisa ditangani kanthi bener. Kajaba iku, ing Isi mesin uga kudu diatur lan dioptimalake supaya cocog karo proses produksi lan kabutuhan produksi pabrikan.

Singkat, mesin ngisi botol ukuran cilik minangka bagéyan penting saka proses produksi. Produsen kudu milih mesin ngisi cairan botol cilik sing pas kanggo kahanane kanggo njamin efisiensi produksi lan kualitas produk.
peralatan-botol banyu skala cilik

Fitur mesin pangisi botol skala cilik

a. Mesin pangisi botol ukuran cilik kabeh digawe saka stainless steel, karo wangun novel lan ayu.

b. Peralatan botol banyu ukuran cilik nduweni struktur prasaja, dipercaya lan kurang gagal.

c. Peralatan botol banyu ukuran cilik nganggo piston kerucut, kanthi kinerja sealing sing apik, volume cairan dispensing akurat lan penyesuaian volume cairan sing trep.

d. Mesin pangisi skala cilik disambungake menyang bagean Cairan dening kegiatan, lan iku gampang kanggo mbukak lan mbongkar, lan bisa aseptically dispensed.

e. Silinder, push rod lan piston mesin digawe saka stainless steel, kang karat lan nyandhang tahan.

f. Kacepetan mesin terus-terusan luwes, gampang dioperasi.

g. Mesin kasebut nganggo drive gear lengen tetep, motor kacepetan elektronik, operasi lancar lan gangguan sing sithik.

Gunakake mesin pangisi botol skala cilik

a. Mesin kasebut kudu digarap kanthi apik sadurunge bisa digunakake, banjur pilih jarum suntik standar sing cocog miturut volume dispensing sing beda.

b. Nyetel inti utama jarum suntik lan lebokake lengen sekrup ing inti jero jarum suntik (Cathetan: model 10ml amarga bedane gedhe ing diameter jarum suntik, sampeyan uga kudu milih gasket miturut ukuran bunder njaba. ) lan nggunakake lengen klambi meneng kanggo ngencengi lan basa ngisor mlaku (disassembly lan instalasi saka syringe kudu mbayar manungsa waé kanggo ngresiki).

c. Sijine jog clamp ndhuwur ing mburi stopkontak jaket syringe, lan ngencengi perkakas ing loro-lorone jumbuh (ngencengi bushing bebarengan karo syringe 5ml, lan elinga yen sampeyan ngencengi kakehan, tabung jaket bakal gampang bejat).

d. Klumpuk inti utama lan jaket saka syringe dadi siji, supaya sistem injeksi Cairan nglumpuk.

e. Ndandani tutup kanthi panah madhep munggah lan tandha panah madhep metu ing meneng mbenakake karo nut.

f. Sistem injeksi cairan lengkap bakal dirakit, lan bolongan bunder ndhuwur lan ngisor saka sistem injeksi cairan bakal didadekake siji karo rod tetep ndhuwur lan ngisor, lan disetel ing bantalan, lan nggawe permukaan mburi njaba lan bantalan. tingkat lumahing. Nalika ngrakit mburi ngisor, aja nggawe lengen klambi lan engkol ndemek saben liyane kanggo nyegah swara abnormal nalika engkol ndhuwur puteran (bab 1mm antarane lengen lan engkol nalika diinstal kanthi bener), sawise sistem injeksi Cairan wis diinstal kanthi bener, ngencengi ngawut-awut pesawat ndhuwur lan ngisor. Gunakake selang cendhak kanggo nyambungake syringe menyang nozzle sambungan katup. Pipa inlet saka mesin pangisi botol skala cilik disambungake menyang inlet banyu lan pipa stopkontak disambungake menyang stopkontak banyu. Kanggo nyegah pipa inlet lan outlet Cairan saka nduwurke tumpukan munggah, sworo seru pipa inlet lan stopkontak Cairan menyang tutuk kuping support sisih omah.

g. Yen gagang engkol diuripake kanthi tangan, kudu bisa muter kanthi bebas, yen perakitan kasebut salah, lan sistem ngisi cairan kudu dicenthang kanggo ndeleng manawa dipasang ing bantalan puteran.

Pangopènan mesin pangisi botol ukuran cilik

gagalsolusi
Crank ora bisa muter normal sawise nguripake mesin.a. Rod mbenakake ndhuwur mudhun, lan tabung njero lan njaba macet nalika syringe di-push, asil ing engkol ora muter, nut kudu ngaco longgar ①, lan nut kudu ngaco tightly sawise rod mbenakake ndhuwur dipindhah. nganti posisi sing tepat.
b. Syringe ora resik lan macet ing antarane tabung njero lan njaba sajrone perakitan, mula jarum suntik kudu dicopot kanggo ngresiki.
c. Sistem injeksi cair dipasang ing bagian bantalan ing mburi. Supaya ora bisa digunakake kanthi bener, sampeyan kudu nginstal maneh.
Injeksi Cairan ora seragam, sendi wis tightened ing mburi lan ana bocor online.Perlu luwih kenceng.
Mesin muter kanthi normal, nanging ora ana cairan dispensing sing dibuwang.a. Ana awak manca ing njero tutup kudu di resiki.
b. Ing ndhuwur lan ngisor loro thimbles nang klep diselehake salah, (loro thimbles nuding mudhun, ora dipasang mundur).
c. Jinis 100ml Yen ana bocor Cairan saka stopkontak ngisor piston, silinder kudu disassembled kanggo ngganti ring segel acak. Cathetan: Dering segel kanthi dering segel tahan asam φ500×65 lan alkali.

Kepiye cara pesen mesin ngisi botol skala cilik?

iBotRun nawakake fasilitas manufaktur otomatis mbantu pelanggan ngatasi lan nyuda biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja, nggawe kasugihan gedhe.
Yen sampeyan kasengsem ing kita mesin ngisi botol cilik utawa duwe pitakonan, please nulis e-mail kanggo info@ibotrun.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.
First
Last

kategori

Posting Paling anyar

iBotRun.com nyedhiyakake solusi otomatisasi pabrik
kontak
Email: info@ibotrun.com
WhatsApp/WeChat/Tel: +86 185 2945 1368
Hak cipta © 2024 dening iBotRun.com | Kebijakan Privasi
Alamat
5F, Gedung A, 118 Park, Shangye Dadao, Distrik Huadu, Guangzhou, China, 510880
Ngunjungi Saluran YouTube kita
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi