iBotRun - Supplier Solusi Mesin & Otomasi
edible-lenga-isi-mesin

Mesin Isi Minyak

Mesin pangisi minyak sing bisa didol kanggo didol

Apa mesin ngisi minyak sing bisa dipangan?

Mesin pangisi minyak sing bisa dipangan minangka mesin kemasan lan peralatan kanthi otomatisasi sing dhuwur, sing bisa digunakake kanggo ngisi cairan kuantitatif, lan bisa dipérang dadi drum kuantitatif, tank kuantitatif, pompa vakum lan katup ngisi pneumatik. Mesin packing minyak goreng digunakake digunakake ing panganan, farmasi, kimia lan industri liyane.

Mesin packing minyak sing bisa dipangan umume nggunakake teknologi ngisi jinis meter aliran. Isi jinis meter aliran yaiku komputer kanthi otomatis nglacak suhu lenga lan owah-owahan Kapadhetan sawayah-wayah kanggo nyetel jumlah pangiriman minyak, supaya kualitas pangiriman minyak bisa nyuda kesalahan kanthi owah-owahan suhu lan kerapatan, akurasi pangukuran luwih dhuwur. . Teknologi iki nggunakake rong jinis cara pangukuran: ngisi volume konstan lan ngisi massa konstan.
edible-lenga-packing-mesin

Prinsip kerja mesin pangisi minyak sing bisa ditonton

Isi minyak sing bisa dipangan umume nganggo metode ngisi tekanan atmosfer, sing langsung gumantung marang bobot awak saka cairan sing diisi kanggo mili menyang wadhah kemasan ing tekanan atmosfer.

Proses ing mesin ngisi minyak sing bisa dipangan kaya ing ngisor iki.

a. Cairan menyang knalpot, yaiku, cairan menyang wadhah, nalika hawa ing wadhah dibuwang.

b. Mungkasi pakan cairan, yaiku, nalika cairan ing wadhah tekan syarat kuantitatif, cairan kasebut mandheg kanthi otomatis.

c. Ngilangi cairan sing isih ana, yaiku, kanggo ngilangi cairan sisa ing pipa knalpot.

Cara tekanan atmosfer utamane digunakake kanggo ngisi viskositas rendah, bahan cair non-gas, kayata susu, anggur putih, kecap, lsp.

Struktur mesin pangisi minyak sing bisa ditonton

Komponen utama saka mesin penyaring minyak goreng kalebu: inlet lan stopkontak wadhah, mekanisme dosis cairan, katup pemuatan, mekanisme transmisi, silinder angkat, silinder ngisi, mesin capping, mekanisme pecah lan pamisahan botol, lsp.

a. Isi silinder, katup ngisi lan bagean sing ana hubungane karo bahan digawe saka stainless steel kanthi tembok njero polesan, sing tahan karat lan gampang dibersihake.

b. Bagean ngisi minuman kasebut kanthi otomatis bisa mbilas botol sing rusak kanggo njamin operasi normal peralatan kasebut.

c. Kabeh mesin dilengkapi pipa reresik otomatis CIP, sirkulasi otomatis, gampang diresiki.

d. Nganggo katup pangisi kanthi tliti kanthi cepet, tingkat cairan ing botol dikontrol kanthi akurat kanggo njamin kualitas ngisi sing apik.

e. Dilengkapi sistem pangisi otomatis sing aman lan dipercaya, sing nutup katup kanthi otomatis nalika ora ana botol lan ora ilang cairan.

f. Ana piranti kontrol level float lan piranti deteksi tutup makutha.

g. Fasilitas protèktif kasedhiya kanggo njamin operasi sing aman.

h. Iku nganggo bantalan bal raksasa, lan roda bintang lan sekrup pakan botol digawe saka plastik polimer super dhuwur kanggo mesthekake operasi tanpa suara.

i. Nalika mesin ngganti jinis botol, mung kudu ngganti bagean plastik kayata sekrup feed botol lan roda lintang, sing gampang digunakake.

j. Iku adopts transmisi stepless, kang bisa nyetel kapasitas produksi.

Jinis mesin pangisi minyak sing bisa ditonton

Mesin pangisi minyak sing bisa dipangan bisa dibagi dadi mesin pangisi minyak sing bisa dipangan semi-otomatis lan mesin pangisi minyak sing bisa dipateni kanthi otomatis miturut tingkat otomatisasi. Miturut fungsi kasebut, bisa dipérang dadi mesin pangisi minyak semi-otomatis sing bisa diisi kaping pindho.

Mesin pangisi minyak sing bisa dipangan semi-otomatis

Mesin pangisi minyak sing bisa dipangan semi-otomatis umume dilengkapi saklar sikil. Kuantifikasi → pasang tong minyak → sikil wiwitan → nozzle drop → isi → nozzle bali munggah → vakum nyedhot maneh → sijine mudhun klompok tong minyak kosong.

Mesin pangisi minyak sing bisa dipangan semi-otomatis dipérang dadi siji sirah lan sirah pindho, siji sirah kapasitas Isi 120 barel / jam (diwilang dening 5 liter). Kapasitas ngisi paket cilik kaping pindho: 360 barel / jam (adhedhasar 5 liter).

Mesin pangisi minyak sing bisa diisi kanthi otomatis

Alur saka mesin pangisi minyak sing bisa dipateni kanthi otomatis kaya ing ngisor iki.

Kuantifikasi manual → release botol manual → sensing otomatis posisi tutuk botol nozzle drop → ngisi otomatis → transmisi otomatis → release tutup manual → mencet tutup otomatis → nyemprot kode otomatis → panyimpenan conveyor (Proses iki mung mbutuhake rong operasi manual release botol manual lan manual release tutup, uga bisa nyadari ngisi tanpa awak.)
mesin ngisi lenga masak

Fitur mesin pangisi minyak sing bisa ditonton

Minyak minangka cairan sing relatif khusus kanthi viskositas tartamtu, lan lenga sing bisa dimasak kudu memenuhi standar kebersihan, mula mesin ngisi uga duwe standar tartamtu.

Mesin pangisi jinis meter aliran umume mesin ngisi minyak sing bisa dipangan kanthi akurasi ngisi sing dhuwur, operasi stabil, operasi sing gampang lan efisiensi produksi sing dhuwur.

Fitur dhasar saka mesin pangisi minyak jinis aliran meter yaiku kaya ing ngisor iki.

a. Ing mesin pangisi botol minyak sing bisa dienggo ditrapake kanggo pangukuran ngisi lan dispensing minyak sing bisa dipangan, minyak pelumas, produk kimia, macem-macem pelumas, minyak lenga lan bahan cair.

b. Mesin kasebut utamane kalebu silinder magnetik, silinder minyak lan komponen kontrol listrik. Struktur prasaja, tilas cilik, gampang dioperasi.

c. Ngadopsi struktur cangkir kuantitatif, kanthi akurasi kuantitatif sing dhuwur, kacepetan ngisi cepet lan efisiensi dhuwur, bisa nggayuh panjaluk volume produksi sing akeh.

d. Cepet banjur ngisi jinis alon kanggo nyegah mesin ngisi materi saka kebanjiran nalika meh kebak.

Mesin pangisi minyak sing bisa dipangan meter aliran ngisi akurat, gampang dioperasikake, ngisi bahan, bisa nyukupi kabutuhan ngisi macem-macem bahan.

Miturut sifate, an mesin kemasan minyak sing bisa dipangan minangka alat dispensing sing tepat minangka alat dispensing sing tepat minangka cara sing apik kanggo ningkatake efisiensi, nyuda biaya, nyuda sampah lan ngirit tenaga kerja. Akeh perusahaan sadurunge ora duwe mesin ngisi minyak sing bisa ditonton, kemasan utama manungsa kanggo ngrampungake pangembangan lan tuwuhing introduksi baris produksi ngisi minyak sing bisa ditonton kanthi otomatis. Garis ngisi minyak sing bisa ditonton kanthi otomatis bisa ngrampungake proses ngisi, label, capping lan coding minyak sing bisa dipangan kanthi siji mandeg, lan kabeh proses kasebut aseptik lan ora ana gunane kanggo njamin kesehatan panganan lan keamanan minyak sing bisa dimasak.

Panggunaan mesin pangisi minyak sing bisa ditonton

a. Priksa sadurunge nggunakake. Sawise mesin wis diinstal, nguripake daya, test mbukak motor telung phase kanggo mesthekake arah bener saka operasi, kanggo mesthekake meksa lan aliran saka online teken, mriksa apa motor, bantalan, etc. kudu nambah lenga, Ora ana operasi bebas lenga sing dilarang banget, normal sadurunge miwiti mesin, nalika mirsani apa fasteners ing macem-macem bagean longgar, lan mung sawise operasi bagean stabil, bisa digunakake kanthi normal.

b. Priksa manawa fasilitas safety bisa digunakake kanthi normal.

c. Sadurunge miwiti mesin kasebut kanthi teliti, mriksa kabeh tank banyu apa ana banyu, piring chain ora senggol, apa ana lebu ing conveyor belt, Chu cap kothak apa ana tutup botol, sumber banyu, sumber daya, sumber gas apa a sawetara barel. Yen kabeh wis siyap, ing sumber daya utama sing ditutup, lampu indikator daya, indikator fault, lampu indikator mandheg darurat ora murup, banjur kahanan wiwitan kasedhiya, pencet tombol wiwitan ing kothak kontrol lan ngisi saklar wiwitan, kabeh mesin wiwit mlaku, menyang ngumbah njaba, mbilas, ngisi mode kerja otomatis, mandheg bisa ing kothak ngisi lan kontrol, pencet tombol mandeg, mateni daya utama.
mesin packing lenga masak

Aturan safety kanggo nggunakake mesin ngisi minyak sing bisa ditonton

a. Priksa manawa ora ana barang manca (kayata piranti, gombal, lsp) ing piranti kasebut.

b. Mesin ngisi minyak ora diidini ngalami rattling ora normal (yen ya, kudu langsung mandheg kanggo mriksa sababe).

c. Kabeh obyek protèktif kudu aman lan dipercaya, lan dilarang banget kanggo nyandhang barang manca sing bisa digantung kanthi obah (kayata selendang, gelang, jam tangan, lsp.).

d. Operator kanthi rambut dawa kudu nganggo tutup rambut.

e. Aja nggunakake banyu lan cairan liyane kanggo ngresiki unit listrik.

f. Pembersih kudu nganggo sandhangan kerja, sarung tangan, mripat, kanggo nyegah asam kuat, korosi alkali sing kuwat.

g. Nalika mlaku, kudu ana sing ngawasi, aja nggunakake piranti utawa obyek liyane sing cedhak karo mesin.

h. Aja nganti wong sing ora ana hubungane karo operasi peralatan ditutup.

Kepiye cara pesen mesin ngisi minyak sing bisa dipangan?

iBotRun nawakake fasilitas manufaktur otomatis mbantu pelanggan ngatasi lan nyuda biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja, nggawe kasugihan gedhe.
Yen sampeyan kasengsem ing kita mesin ngisi minyak sing bisa dipangan utawa duwe pitakonan, please nulis e-mail kanggo info@ibotrun.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.
First
Last

kategori

Posting Paling anyar

iBotRun.com nyedhiyakake solusi otomatisasi pabrik
kontak
Email: info@ibotrun.com
WhatsApp/WeChat/Tel: +86 185 2945 1368
Hak cipta © 2024 dening iBotRun.com | Kebijakan Privasi
Alamat
5F, Gedung A, 118 Park, Shangye Dadao, Distrik Huadu, Guangzhou, China, 510880
Ngunjungi Saluran YouTube kita
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi