iBotRun - Supplier Solusi Mesin & Otomasi
mesin ngisi otomatis

Mesin Pangisi Otomatis

Mesin pangisi otomatis kanggo didol

Apa mesin pangisi otomatis?

Garis ngiseni umume disambungake garis produksi sing kasusun saka sawetara mesin individu kanthi fungsi sing beda kanggo nyukupi tujuan produksi utawa pangolahan produk. Mesin pangisi otomatis minangka jinis piranti elektromekanis sing dirancang kanggo nyuda tenaga kerja, ngoptimalake alur kerja lan nambah efisiensi produksi. Ing pangertèn sing sempit, iki minangka garis ngisi kanggo produk.

Miturut sifat bahan ngisi, mesin ngisi bisa dipérang dadi garis ngisi cairan, garis ngisi bubuk, garis ngisi granule, garis ngisi semi-cairan, lsp.
mesin ngisi otomatis

Jinis mesin pangisi otomatis

Garis ngisi cairan

Garis ngisi cairan umume ditrapake kanggo ngresiki, ngisi, capping, labeling lan coding saka macem-macem cairan, pasta, semi-cairan lan bahan liyane.

Garis pangisi cairan umume dipérang dadi telung jinis: rotary, linkage lan linear.

Bagean reresik dirancang miturut wangun botol sing beda karo mesin pembersih sing beda-beda, umume jinis rel chain, jinis backflush rotary, jinis blowing, lan liya-liyane. Pangguna kudu milih mesin reresik sing paling marem miturut wangun botol.

Bagian ngisi. Miturut bahan beda, Cairan biasane diukur dening DC utawa pump pumping; tempel biasane diukur kanthi tekanan piston; lan kanggo bahan granular sing ngemot ukuran jinis sekrup. Miturut macem-macem syarat bahan, cara ngisi kayata aerasi, vakum, tekanan negatif lan tekanan atmosfer bisa digunakake.

Bagian capping beda amarga macem-macem tutup, lan cetakan model uga beda. Topi populer ing China kira-kira kaya ing ngisor iki: tutup Utas, tutup anti-maling, tutup sekrup telu utawa papat, tutup bir, tutup duckbill, tutup muncung, tutup shaped liyane, lan sapiturute. Mesin capping otomatis uga dipérang dadi mesin capping otomatis, mesin capping otomatis, mesin capping otomatis, etc amarga tutup botol beda. Amarga aspek output lan teknis, ana uga mesin capping semi-otomatis, mesin naleni capping, mesin penyegel, lsp.

Bagean capping amarga macem-macem tutup lan macem-macem cetakan model. Topi sing bubar populer kira-kira ing ngisor iki: tutup Utas, tutup anti-maling, tutup telu utawa papat meneng, tutup bir, tutup bebek, tutup muncung, tutup bentuk liyane, lsp. Mesin capping otomatis uga dipérang dadi mesin capping otomatis, otomatis mesin capping, mesin capping otomatis, etc amarga tutup botol beda. Amarga aspek output lan teknis, ana uga mesin capping semi-otomatis, mesin naleni capping, mesin penyegel, lsp.

Labeling adhedhasar materi lan syarat label. Mesin label sing populer yaiku mesin label adesif, mesin label leleh panas, mesin label tempel, mesin label lengen papat kategori. Umume, botol minuman biasane katon ing mesin label lengen lan mesin label leleh panas, dene botol biasa biasane katon ing mesin label adesif lan botol kaca khusus kanthi mesin label tempel.

Tandha bagean uga dipérang dadi macem-macem jinis. Ana mesin coding pita (asring nganggo mesin label), mesin cetak tinta (digunakake piyambak utawa cocog karo panggunaan), mesin inkjet (nggunakake mandiri). Mesin tandha umume digunakake kanggo kode cetak tanggal, identifikasi nomer mili, identifikasi asal, lsp.

Garis ngisi granula

Bentenane antarane garis ngisi granul lan bubuk yaiku bagean ngisi beda. Katrangan liyane bisa diarani garis ngisi cairan.

Mesin pangisi Granule umume nggunakake pangukuran skala elektronik, pangukuran cangkir ukuran, pangukuran piston, lsp. Amarga ukuran partikel sing beda lan gravitasi spesifik materi, lan liya-liyane, sing paling penting kanggo milih piranti sing cocog kanggo sampeyan dhewe. Pangukuran skala elektronik umume digunakake kanggo ngisi pangukuran gedhe, lan akurasi bisa beda-beda miturut tingkat teknis manufaktur sing beda-beda. Sing cilik digunakake kanggo pangukuran jinis cangkir. Pangukuran jinis piston umume digunakake kanggo rotasi piston lateral papat arah.

Garis ngisi bubuk

Mesin ngisi bubuk pangukuran jinis meneng populer. Miturut nomer tutup tutup meneng lan jarak silinder ukur supaya bisa nggayuh tujuan ngitung.

Struktur mesin pangisi otomatis

Struktur utama saka mesin ngisi otomatis kaya ing ngisor iki.

a. Mesin cuci botol otomatis + mesin pukulan botol otomatis + mesin ngisi dhewe (jinis tekanan atmosfer, jinis tekanan negatif, jinis DC, lsp.) + mesin corking + mesin capping + mesin labeling + mesin coding

b. Mesin cuci botol otomatis + mesin pukulan botol otomatis + mesin ngisi otomatis + mesin capping + mesin pengedap aluminium foil + mesin labeling + mesin coding

c. Mesin manajemen botol + mesin ngisi otomatis + mesin capping (mesin capping, mesin capping, utawa mesin capping vakum, utawa mesin capping, utawa mesin capping vakum) + mesin capping + mesin penyusutan uap + mesin coding

d. Mesin pangisi + mesin capping
otomatis-Cairan-Isi-mesin

Komponen utama mesin pangisi otomatis

a. kothak kontrol utama

b. Piranti discharge

c. Isi sirah

d. Roda lintang njero kosong

e. Sabuk konveyor

f. Ngalih fotolistrik

g. Ngalih jarak

h. Kepala capping utawa sirah capping utawa sirah corking

i. ember

j. Piranti pakan

k. Komponen pneumatik (kalebu katup pneumatik, silinder, pipa udara)

l. Motor stepper, mekanisme kontrol motor servo

m. Peeler

n. Nozzle

o. PLC

Proses kerja mesin pangisi otomatis

Gumantung ing materi, proses ing mesin ngisi otomatis ora mung padha. Ing ngisor iki sawetara proses kerja referensi.

a. Sawise kontaner wis dikumbah dening mesin cuci botol, dheweke mlebu ing mesin siram botol kanggo flip lan siram botol.

b. Sawise mbilas, wadhah garing utawa disterilisasi miturut syarat produk sing beda. (Kanggo macem-macem industri)

c. Wadah sing diobati teka ing ngisor sirah ngisi kanggo ngisi kuantitatif. (Cara ngisi sing beda digunakake miturut bahan sing beda-beda, bahan cair biasa diisi kanthi arus langsung, bahan kaya tempel diisi kanthi tekanan, bubuk diukur kanthi sekrup, bahan granular diukur nganggo gelas ukur. Bahan sing ngemot udara diisi karo tipe tekanan negatif)

d. Sawise ngisi, materi kasebut bakal ditutup kanthi mesin capping. (Miturut tutup sing beda-beda, sampeyan uga bisa nggunakake capping vakum, utawa capping langsung utawa capping utawa rolling capping, lsp.)

e. Sawise capping, produk diproses kanthi beda ing proses pasca. Biasane labeling utawa label lengen.

f. Pungkasan, tanggal produksi utawa nomer batch peralatan identifikasi produk.

g. Output produk rampung.

Kauntungan saka mesin ngisi otomatis

Mesin pangisi otomatis cocok kanggo ngisi banyu mineral lan banyu murni ing botol poliester lan botol plastik. Pangaturan jinis botol sing ditrapake saben bagean diwujudake kanthi ngowahi gagang, sing gampang lan trep. Mesin kasebut nggunakake pengontrol logika OMRON sing bisa diprogram (PLC) kanggo ngontrol operasi otomatis mesin, lan saluran rantai pakan botol nggunakake konverter frekuensi kanggo ngatur kacepetan, sing kerja sama karo konverter frekuensi mesin utama kanggo nggawe operasi pakan botol. luwih stabil lan dipercaya. Kawontenan operasi saben bagean dideteksi dening photoelectricity, supaya iku Highly otomatis lan gampang kanggo operate. Ngumbah botol nganggo papat sistem injeksi tekanan dhuwur (siji) sing dikontrol kanthi mandiri, daur ulang cairan disinfeksi, mbilas cairan sirkulasi cairan duwe macem-macem pilihan.
mesin ngisi kapsul semi-otomatis

Panggunaan mesin pangisi otomatis

Gunakake, pangopènan lan instalasi mesin pangisi otomatis

a. Nalika nyetel mesin, alat kudu digunakake kanthi tepat, dilarang nggunakake alat sing gedhe banget utawa pasukan sing gedhe banget kanggo mbusak bagean supaya ora ngrusak mesin utawa mengaruhi kinerja mesin.

b. Saben mesin wis diatur, ngawut-awut kudu loosened lan tightened, lan mesin kudu diputer karo gagang kanggo ndeleng yen tumindak meets syarat sadurunge bisa digunakake.

c. Mesin kasebut kudu tetep resik, lan dilarang banget ngemot lebu lenga, cairan utawa kaca ing mesin kasebut, supaya ora nyebabake karat ing mesin kasebut.
a) Mesin kudu diresiki saka cairan utawa lebu kaca sajrone proses produksi.
b) Lumahing mesin kudu di resiki sapisan sadurunge shift, lan lenga lubricating resik kudu ditambahake ing saben departemen aktif.
c) Sampeyan perlu kanggo scrub ajeg sapisan minggu, utamané kanggo ngilangke utawa jotosan karo compressed online panggonan sing ora gampang kanggo ngresiki ing nggunakake normal.

Disinfeksi lan siram

a. Selehake tabung inlet cairan ing cairan pembersih lan uripake mesin kanggo ngresiki.

b. Model 500ml bisa uga ana kesalahan ing ngisi nyata, gunakake silinder ukur kanggo ngukur nganti diisi kanthi resmi.

c. Kanggo mesin ngisi jarum suntik, gunakake jarum suntik standar 5ml utawa 10ml kanggo 10 model, pangisi kaca 20ml kanggo 20 model lan ngisi kaca 100ml kanggo 100 model.

Kepiye cara pesen mesin ngisi otomatis?

iBotRun nawakake fasilitas manufaktur otomatis mbantu pelanggan ngatasi lan nyuda biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja, nggawe kasugihan gedhe.
Yen sampeyan kasengsem ing kita mesin ngisi otomatis utawa duwe pitakonan, please nulis e-mail kanggo info@ibotrun.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.
First
Last

kategori

Posting Paling anyar

iBotRun.com nyedhiyakake solusi otomatisasi pabrik
kontak
Email: info@ibotrun.com
WhatsApp/WeChat/Tel: +86 185 2945 1368
Hak cipta © 2024 dening iBotRun.com | Kebijakan Privasi
Alamat
5F, Gedung A, 118 Park, Shangye Dadao, Distrik Huadu, Guangzhou, China, 510880
Ngunjungi Saluran YouTube kita
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi