iBotRun - Supplier Solusi Mesin & Otomasi
mesin ngisi sirup

Mesin Pangisi Sirup

Mesin pangisi sirup kanggo didol

Apa mesin ngisi sirup?

Mesin ngisi sirup minangka mesin ngisi inovatif. Bisa digunakake kanggo ngisi pasta, gel, sirup, cairan, lan liya-liyane. Malah bahan-bahan kaya tempel sing luwih kenthel bisa diisi kanthi lancar.
mesin ngisi sirup garing

Prinsip kerja mesin pangisi sirup

Prinsip kerja mesin pangisi sirup otomatis

a. Ing mesin ngisi sirup otomatis ngadopsi teknologi otomatis lan nggabungake cahya, listrik, mesin lan gas. Nduwe fitur efisiensi dhuwur, intelijen, kemampuan adaptasi sing akeh lan stabilitas sing apik, saengga disenengi dening mayoritas pangguna. 

b. Ing lini produksi sirup bisa ngrampungake pirang-pirang tumindak ngisi kanthi mandiri, kayata: pakan botol otomatis, manajemen botol otomatis, deteksi botol otomatis (isi botol, ora ngisi tanpa botol), ngisi (pangukuran ngisi bisa diatur), tutup tutup otomatis, penet tutup otomatis , kabeh fungsi iki nyadari tingkat otomatisasi, sing nyuda masalah operasi manual.

c. Dibandhingake karo mesin pangisi sing padha, pangisi sirup stabil ing operasi, swara kurang, gampang dijaga, lan tundhuk karo norma produksi GMP, utamane cocog kanggo industri kosmetik, minangka peralatan ngisi sing cocog sing dipilih dening akeh perusahaan.

d. Ing mesin pengemas sirup luwih maju lan bisa ditingkatake miturut macem-macem syarat pelanggan, lan bisa digawe kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

Fitur mesin pangisi sirup

a. Mesin pangisi sirup nganggo komponen listrik lan pneumatik merek, kanthi tingkat kegagalan sing sithik, kinerja sing stabil lan dipercaya lan umur layanan sing dawa.

b. Mesin pangisi sirup cair pangaturan data operasi prasaja, ngisi tliti dhuwur, gampang digunakake.

c. Bagian kontak bahan ing mesin ngisi botol sirup digawe saka stainless steel, karat-tahan, prasaja kanggo mbongkar, gampang kanggo ngresiki, ing baris karo standar kesehatan pangan.

d. Volume ngisi lan kacepetan ngisi gampang diatur, tanpa botol, ora ana bahan kanggo ngisi, pakan otomatis, kontrol otomatis tingkat cair kanggo ngisi, katon apik.

e. Mesin ngisi sirup nggarap nozzle ngisi. Nozzle ngisi bisa diowahi dadi ngisi submerged, supaya bisa nyegah bahan ngisi saka gelembung utawa tumpahan. Bisa ditrapake kanggo ngisi cairan busa sing gampang.

f. Ing mesin pangisi sirup garing adopts struktur jinis turntable, kang gampang kanggo nginstal, trep kanggo operate, spasi-irit, lan proses produksi cetha ing Mirit.
pangisi sirup

Aplikasi mesin pangisi sirup

Industri manufaktur panganan modern mbutuhake peralatan produksi sing efisien, akurat lan dipercaya kanggo nyukupi kebutuhan pasar sing saya tambah. Sirup minangka bahan mentah ing pabrikan akeh produk panganan, mula aplikasi kasebut mesin ngisi sirup dadi saya penting ing produksi pangan. Iki minangka jinis peralatan ngisi otomatis sing digunakake khusus ing industri panganan, utamane kanggo ngisi cairan kenthel utawa semi-cairan kayata sirup menyang macem-macem wadah kemasan kanthi akurat. Prinsip dhasar yaiku sirah pangisi didorong dening gerakan motor servo kanggo ngekstrak lan ngeculake sirup utawa zat adi liyane saka tangki panyimpenan menyang wadhah kemasan sing dikarepake. Mesin pangisi iki nduweni fitur pangukuran otomatis, kontrol aliran otomatis lan koreksi kesalahan otomatis, sing bisa ningkatake efisiensi lan akurasi produksi.

Mesin pangisi sirup digunakake akeh ing permen, minuman, senggol, woh-wohan garing lan industri panganan liyane, aplikasi khusus kaya ing ngisor iki.

Produksi permen

Candy minangka panganan sing legi lan biasane nggunakake sirup minangka bahan baku utama. Ing proses produksi permen, ing mesin ngisi sirup bisa kanthi otomatis ngisi sirup menyang jamur Candy kanthi, kang nemen nambah kacepetan lan akurasi produksi.

Produksi minuman

Ombenan minangka minuman saben dina sing umum, sing uga ora bisa dipisahake saka sirup minangka aditif. Ing produksi minuman, mesin ngisi bisa mbantu ngisi jumlah sirup sing dibutuhake kanthi tepat lan bisa ngontrol tingkat aliran kanthi otomatis, nyuda limbah lan biaya produksi.

Produksi jam

Jam minangka panganan semi-cairan sing digawe saka woh-wohan, lan sirup minangka salah sawijining bahan mentah ing proses produksi. Mesin pangisi bisa ngotomatisasi lan ngukur ngisi sirup dadi senggol ing proses produksi senggol kanggo nambah efisiensi lan stabilitas produksi.

Produksi woh-wohan garing

Woh garing minangka jinis produk woh garing, lan nambah sirup gula bisa nggawe woh garing seger lan enak. Ing proses produksi woh garing, mesin ngisi bisa kanthi akurat ngisi sirup menyang woh garing kanggo nambah efisiensi lan kualitas produksi.

The pangisi sirup nduweni fungsi pangukuran otomatis, pangaturan aliran otomatis lan koreksi kesalahan otomatis, sing nyuda intervensi manual lan kesalahan. Amarga mesin ngisi duwe fungsi kayata kontrol aliran otomatis lan koreksi kesalahan otomatis, bisa entuk proses ngisi kanthi tliti lan njamin kualitas lan stabilitas produk. Mesin pangisi bisa ditrapake kanggo ngisi macem-macem zat cair, kalebu sirup, jus buah, saos salad, lan liya-liyane kanthi viskositas lan kepadatan sing beda, sing duwe prospek aplikasi sing akeh ing produksi panganan.
mesin ngisi-sirup garing

Panggunaan mesin ngisi sirup

a. Ing mesin ngisi sirup kudu lemah sadurunge karya, banjur pilih syringe standar cocok miturut volume dispensing beda.

b. Narik metu inti utama saka syringe, sijine lengen sekrup ing inti utama saka syringe lan ngencengi lan basa ngisor bener karo lengen sekrup.

c. Sijine jog clamp ndhuwur ing mburi stopkontak jaket syringe, lan ngencengi perkakas ing loro-lorone jumbuh.

d. Pasang inti utama jarum suntik lan jaket dadi siji, supaya sistem injeksi cair dirakit.

e. Ndandani panah tutup madhep munggah lan tandha panah madhep metu karo nut ing meneng mbenakake.

f. Pasang sistem injeksi cairan lengkap, selarasake bolongan bunder ndhuwur lan ngisor saka sistem injeksi cairan kanthi rod penahan ndhuwur lan ngisor, pasang ing bantalan, lan gawe permukaan mburi njaba lan tingkat permukaan bantalan. Nalika ngrakit mburi ngisor, aja nggawe lengen sekrup lan crank ndemek saben liyane kanggo nyegah swara abnormal nalika engkol ndhuwur muter. Sawise sistem injeksi Cairan dipasang kanthi bener, kencengake sekrup set ndhuwur lan ngisor. Banjur gunakake selang cendhak kanggo nyambungake jarum suntik menyang nozzle sambungan katup. Sambungake pipa inlet Cairan menyang inlet banyu lan pipa outlet Cairan menyang stopkontak banyu. Kanggo nyegah pipa inlet lan outlet Cairan saka nduwurke tumpukan munggah, sworo seru pipa inlet lan stopkontak Cairan menyang tutuk kuping support sisih omah.

g. Toggle crank kanthi tangan, kudu bisa muter kanthi bebas, yen perakitan kasebut salah, lan sistem injeksi cair kudu dipriksa kanggo ndeleng yen wis kenceng ing ndhuwur bantalan puteran.

Aturan pangopènan mesin pangisi sirup

a. Sadurunge operasi ing mesin ngisi sirup, Operator kudu mriksa manual mesin ngisi sirup kanthi ati-ati, kenal karo pangaturan lan panggunaan mesin ngisi sirup, operasi kasebut kudu selaras karo instruksi mesin pangisi sirup supaya bisa digunakake, menehi perhatian marang rincian masalah. , rincian kudu nemtokake sukses utawa gagal.

b. Miturut manual kanggo pangopènan biasa lan ndandani mesin, awak mesin ngisi sirup nggosok minyak, supaya awak mesin ngisi sirup sabisa bisa nglindhungi lapisan minyak, sing bisa ngisolasi hawa. , Kanggo ngindhari karat mesin ngisi sirup, perlindungan sing apik kanggo awak mesin ngisi, sing uga minangka cara kanggo nambah umur mesin ngisi sirup.

c. Priksa mesin kanthi kerep kanggo ndeleng yen kontak kabeh bagean mesin apik. Dadi manawa kanggo mesthekake safety listrik, kanggo nyegah cilaka sing disebabake nggunakake listrik sing salah.

d. Yen ana kesalahan, mateni daya kanthi cepet lan pencet tombol mandheg darurat yen perlu. Angkat tutup sawise getihen, banjur mateni voltase, mriksa sabab, lan ngatasi masalah.

Lini produksi ngisi sirup

Lini produksi ngisi sirup nggabungake ngumbah botol, ngisi, capping, label lan kemasan, lan cocog kanggo produksi ngisi panas macem-macem minuman jus lan ombenan teh. Ing wektu sing padha, kanthi ngganti sawetara bagean, bisa mbentuk garis ngisi banyu mineral botol cilik, sing bisa digunakake kanggo ngisi banyu murni lan banyu mineral. Garis produksi ngisi sirup nganggo prinsip pangisi gravitasi tekanan mikro-negatif sing maju, ngisi kanthi cepet, stabil lan akurat, kanthi sistem refluks bahan sing sampurna, refluks uga bisa entuk bali udara mandiri, ora ana hubungane karo materi, nyuda polusi sekunder lan oksidasi. materi.

Kepiye cara pesen mesin ngisi sirup?

iBotRun nawakake fasilitas manufaktur otomatis mbantu pelanggan ngatasi lan nyuda biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja, nggawe kasugihan gedhe.
Yen sampeyan kasengsem ing kita mesin ngisi sirup utawa duwe pitakonan, please nulis e-mail kanggo info@ibotrun.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.
First
Last

kategori

Posting Paling anyar

iBotRun.com nyedhiyakake solusi otomatisasi pabrik
kontak
Email: info@ibotrun.com
WhatsApp/WeChat/Tel: +86 185 2945 1368
Hak cipta © 2024 dening iBotRun.com | Kebijakan Privasi
Alamat
5F, Gedung A, 118 Park, Shangye Dadao, Distrik Huadu, Guangzhou, China, 510880
Ngunjungi Saluran YouTube kita
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi