iBotRun - Supplier Solusi Mesin & Otomasi
teh-bag-packing-mesin

Mesin Kemasan Kantong Teh

Mesin pengemas kantong teh kanggo didol

Apa mesin pengepakan kantong teh?

Mesin pengemas kantong teh cocog kanggo packing otomatis ora mung wiji, obat, produk perawatan kesehatan lan teh, nanging uga wiji sayur-sayuran, tablet obat Cina, teh perawatan kesehatan, teh tas lan bahan liyane.

Mesin nggawe kantong teh uga cocok kanggo kemasan tèh ijo, tèh ireng, tèh ireng, tèh oolong, tèh kuning, tèh putih, tèh kembang, tèh rumus, tèh rasa, tèh herbal, kopi, wolfberry Cina, rwaning mulberry, tablet obat tradisional Cina lan liya-liyane. omben-omben sing digawe tas.

Mesin kantong teh digunakake digunakake ing pangan, medicine, teh industri, ngombé tablet packaging otomatis.
teh-tas-sealing-mesin

Prinsip kerja mesin pengemas kantong teh

Godhong teh dilebokake ing kantong kertas khusus, lan liwat gerakan terus-terusan karo mesin, macem-macem proses kayata pangukuran kuantitatif, sealing lan pemotongan rampung. Nduwe kacepetan kemasan sing luwih cepet, bisa tekan kapasitas produksi 50-70 tas saben menit. Isi teknis dhuwur lan mbutuhake teknisi profesional kanggo pangopènan, ndandani lan operasi.

Fitur mesin kemasan kantong teh

Mesin kemasan kantong teh minangka jinis anyar saka peralatan kemasan tas teh otomatis sing disegel panas, multi-fungsi. Fitur utama mesin iki yaiku tas njero lan njaba dibentuk bebarengan, sing ngindhari kontak langsung antarane tangan lan bahan manungsa lan nambah efisiensi. Tas utama yaiku kertas katun Filter, sing bisa kanthi otomatis nganggo garis kanthi label, lan tas njaba yaiku kertas laminasi.

a. Mesin pengemas kantong teh nganggo sistem kontrol PLC, kanthi operasi sing lancar, gerakan sing tepat, kinerja sing stabil lan efisiensi pengepakan sing dhuwur.

b. Mesin nggawe kantong teh bisa digunakake kanggo packaging telung dimensi segitiga, packaging warata lan produk liyane, siji tombol ngalih triangle packaging telung dimensi, packaging flat loro wangun packaging.

c. Sistem timbangan lan discharging elektronik, cocok kanggo bahan siji, macem-macem bahan, bahan sing bentuke ora teratur lan bahan liyane sing ora bisa ditimbang lan diukur nganggo cangkir ukur umum lan timbangan roller. Bisa ngontrol bobot pangukuran saben skala kanthi kapisah lan gabungke bahan kasebut.

d. Kantong njero lan njaba diuripake kanthi mandiri, loro-lorone nyambung, lan bisa digunakake kanthi kapisah.

e. Piring kedher skala elektronik, hopper lan bagean kontak materi digawe saka stainless steel 304, lan host tas njaba nganggo motor servo kanggo nyurung sistem materi, sing aman, dipercaya lan kinerja stabil.
mesin kantung teh

Kauntungan saka mesin pengepakan kantong teh

a. Ing tas teh disegel lan dipotong dening gelombang ultrasonik, lan tas ngadeg lan warata.

b. Kantong teh nganggo kain panyaring nilon biodegradable bisa digawe dadi kantong teh segitiga telung dimensi, transparan, pangsit, lan uga bisa digawe tas warata papat persegi miturut kabutuhan pelanggan.

c. Pinggiran sealing dilas kanthi kuat lan diwujudake tanpa docking pinggiran, yaiku jinis kemasan teh sing populer banget ing pasar saiki.

d. Kasedhiya karo kabel karo layar nilon label, uga bisa nggunakake nirkabel tanpa layar nilon label uga materi non-anyaman.

e. Cara discharging bisa diformulasikan miturut macem-macem bahan pelanggan, kayata timbangan elektronik kanggo teh, pangukuran volume rotary, pangukuran volume geser, pangukuran Manual hopper chain, lan pakan cakram kedher lan cara liyane.

f. Kabeh mesin digawe saka 304 stainless steel, pigura ora mung lingkungan loropaken, nanging uga kuat lan awet.

g. Iki mesin kemasan kantong teh wis nggawe sawetara pangaturan rinci babagan ultrasonik, metering lan sealing, sing ora mung nambah kinerja mesin, nanging uga nyuda gangguan mesin ing prosedur sing apik. Swara mesin.

h. Mesin iki saka kualitas dhuwur lan rega murah, kinerja dhuwur-biaya, saiki mesin packaging luwih populer ing pasar.

i. Timbangan elektronik sensor timbang digital kanthi tliti dhuwur ndadekake pangukuran sing akurat kanthi cepet.

j. Sistem kontrol mikrokomputer, panggunaan pakan spiral, instrumentasi, teknologi, gampang dioperasi.

k. Kabeh awak sing disegel stainless steel, anti karat lan tahan bledug.

l. Timbangan hopper bisa dibongkar kanthi cepet, gampang diresiki lan didandani.

m. Ing mesin kemasan kantong teh bisa digabungake karo macem-macem formulir pengepakan ing panjalukan pangguna kanggo nggedhekake sawetara ngebotake.

n. Kompatibilitas dhuwur ndadekake mesin sealing kantong teh gampang digunakake karo peralatan kemasan liyane.

Parameter teknis utama mesin pengepakan kantong teh

Cara ngebotakePengukuran skala elektronik (getaran spiral)
Discharge gabungan6 jinis bahan bisa digabungake
Efisiensi produksi30-50 packs / min (gumantung saka bobot materi)
Packing weight1-20g (gumantung saka karakteristik materi)
Kesalahan packing± 0.2g (gumantung saka karakteristik materi)
Sistem kontrolKontroler PLC + layar tutul warna
Ukuran tas batin120mm, 140mm, 160mm, 180mm
Bentuk sealing tas njeroKantong segitiga, tas datar (saklar tombol siji)
Bahan kemasan tas batinNon-woven, kain pertimbangan nilon, serat jagung
Jembar tas njaba20mm-280mm
Dawane tas njaba30mm-170mm
Metode sealing tas njabaSegel mburi, segel piramida
Pola segelBelang, bolong
Bahan kemasan sing ditrapakePP, PE, PVC, PS, EVA, PET, PVDC + PVC, OPP + komposit CPP, etc.
Bahan peralatanRangka baja karbon (stainless steel).
Daya mesin220V / 50Hz / 2KW
Ukuran mesin (LWH)3727mm * 1260mm * 2432mm
bobot mesin887KG
Konsumsi bensin0.4 m³ / mnt
Mesin kemasan piranti opsionalPiranti kembung, piranti exhaust, mesin coding

Panggunaan mesin kemasan kantong teh

Infus tas njero lan njaba mesin kemasan kantong teh umume digunakake kanggo kemasan kuantitatif otomatis saka siji utawa luwih bahan kayata mawar, krisan, honeysuckle, melati lan teh kembang campuran liyane, bubuk teh granula cilik, teh kesehatan, teh fungsional lan produk liyane.

Miturut wangun produk lan desain tas bisa milih saka njero lan njaba tas gelembung teh mesin packaging otomatis lan triangle tas gelembung teh mesin packaging, kanggo entuk awak tempel nang njaba tas utawa tas segi telu, kang kondusif kanggo ngiyataken efek visual. saka kemasan produk. Supaya luwih ngawula pelanggan, supaya kedhaftar ngerti peralatan karo mesin apik, iku perlu kanggo jarum nang lan njaba tas otomatis tas teh packaging mesin prosedur operasi instruksi rinci.

Urip mesin

a. Nguripake saklar daya lan nyetel suhu sealing horisontal lan vertikal.

b. Setel suhu tas njero. Umume nyetel 130 ~ 150 ℃ kanggo segel horisontal lan 120 ~ 140 ℃ kanggo segel vertikal.

c. Setel suhu label. Umume disetel ing 120 ~ 140 ℃.

d. Setel suhu tas njaba. Miturut bahan sing beda, umume nyetel segel vertikal 100 ~ 130 ℃, segel horisontal 100 ~ 150 ℃.

e. Koreksi suhu. Pencet terus tombol ing meja kontrol suhu luwih saka 10 detik nganti lampu indikator ing meja kontrol suhu sumunar, sajrone lampu indikator sing sumunar, ora diijini mateni mesin utawa ngganti suhu maneh.

Penyesuaian tas mesin pengepakan kantong teh

Pangaturan tas batin

a. Pencet tombol dawa tas ing pengontrol komputer, pilih "kantong njero" sing ditampilake ing layar, setel menyang dawa tas sing dibutuhake, lan ganti ukuran ukuran roda eksentrik ing spindle, supaya padha. ukuran minangka dawa tas set.

b. Ing negara tas utama cross-sealing podo (IE sealing bebarengan), mbukak lawang mburi mesin, push maju tas utama tensioning wheel, copot chain ing rodha eksentrik poros utama, nguripake sabuk motor utama kanthi tangan kanggo nggawe rodha eksentrik ing amba 45 ° karo lemah, lan banjur ngunci nut fastening rodha eksentrik.

Pangaturan tas njaba

a. Bukak pengontrol kopling tas njero lan gabungke kopling tas njaba.

b. Setelan dawa tas. Pindhah adoh saka foto-sirah, supaya bisa ing "dawa tetep" negara, nalika metu saka dawa tas lan loro kursor jarak garis tengah konsisten (Shi 1mm), lan banjur foto-sirah sumunar ing titik cahya , wektu iki menyang negara miturut standar.
teh-bag-nggawe-mesin
ngomong
a. Elinga yen ora ana owah-owahan warna liyane ing antarane loro kursor, supaya ora nyebabake kepala fotoelektrik tumindak salah.

b. Nyetel tombol sensitivitas saka sirah fotolistrik, supaya mung nalika kursor liwat sirah fotolistrik, indikator kelip-kelip.

c. Priksa manawa werna kursor padha karo werna ngisor, kayata padha ora bisa digunakake. Sing liyane kontras antarane loro iku bab sing luwih apik.

Pangaturan manipulator

a. Nalika tas utama salib-segel podo (mung Cut mati tas), robot munggah menyang titik paling dhuwur kanggo clamp tas kanggo posisi paling apik.

b. Nalika segel horisontal podo karo, copot chain drive konco robot, nguripake pindah robot kanthi tangan, lan ngencengi chain maneh nalika robot munggah menyang titik paling dhuwur kanggo clamp tas.

Pangaturan wektu pakan

Nalika segel horisontal podo karo, nutup kopling dipakani, terus munggah rodha penengah pindho disambung ing landasan, muter tray materi bali lan kasebut, lan kempal cangkir ukuran dibukak persis karo mesin mbentuk tutuk nampa.

Kepiye cara pesen mesin kemasan kantong teh?

iBotRun nawakake fasilitas manufaktur otomatis mbantu pelanggan ngatasi lan nyuda biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja, nggawe kasugihan gedhe.
Yen sampeyan kasengsem ing kita mesin kemasan kantong teh utawa duwe pitakonan, please nulis e-mail kanggo info@ibotrun.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.
First
Last

kategori

Posting Paling anyar

iBotRun.com nyedhiyakake solusi otomatisasi pabrik
kontak
Email: info@ibotrun.com
WhatsApp/WeChat/Tel: +86 185 2945 1368
Hak cipta © 2024 dening iBotRun.com | Kebijakan Privasi
Alamat
5F, Gedung A, 118 Park, Shangye Dadao, Distrik Huadu, Guangzhou, China, 510880
Ngunjungi Saluran YouTube kita
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi