iBotRun - Supplier Solusi Mesin & Otomasi
k-cup-isi-mesin

Mesin Kemasan Kopi

Mesin kemasan kopi kanggo didol

Apa mesin kemasan kopi?

Mesin packaging kopi yaiku mesin otomatis sing digunakake kanggo ngemas bubuk kopi. Iku adopts teknologi majeng lan bisa kanggo ngrampungake packaging saka bubuk kopi kanthi cara sing efisien.

Kopi minangka salah siji saka telung ombenan paling dhuwur ing donya. Minangka ombenan sing penting banget kanggo urip manungsa modern, pesona sing atraktif dumunung ing rasa sing asem lan pait, aroma sing wangi. Wiwit kopi duweni efek stimulasi sistem saraf pusat utawa tendon, bisa mulihake kelelahan tendon lan ningkatake efisiensi kerja, menehi efek sing nyenengake. Iku uga ndadekake pikiran urip lan responsif, lan nduweni kemampuan kanggo nyuda sesak ambegan sing disebabake dening parasympathetic kasenengan amarga stimulasi saraf simpatik.

Kajaba iku, kopi uga nduweni efek mbantu pencernaan, utamane nalika ngonsumsi daging, ngombe kopi bisa nggawe sekresi jus lambung luwih akeh, ningkatake pencernaan, lan nyegah prolaps lambung.

umum mesin kemasan bubuk kopi kanthong yaiku mesin kemasan bagging, mesin kemasan vertikal gedhe, mesin kemasan vertikal cilik lan mesin kemasan multi-kolom, model sing beda-beda, sing cocog karo wujud lan efisiensi tas sing beda. Strip kopi bubuk portabel, kanthi mesin kemasan vertikal cilik lan mesin kemasan multi-kolom, nanging kapasitas mesin kemasan multi-kolom luwih dhuwur.
kopi-tas-sealer

Prinsip kerja mesin pengemas kopi

Umumé mesin kemasan kopi kasusun saka sawetara mekanisme, utamané piranti tray materi, piranti sealing horisontal, piranti sealing vertikal, tas mlaku piranti, piranti muter materi, motor, lan ing.

Roll film plastik wis shaped menyang muter ing piranti muter materi liwat shaper lan banjur panas nutup liwat piranti sealing vertikal; banjur tas wis mlaku maju liwat mekanisme doyo tarik, lan ing proses mlaku tas, piranti tray materi injects wêdakakêna kopi diukur menyang tas vertikal nutup liwat hopper; tas wis nutup lan Cut mati liwat mekanisme sealing horisontal, lan packaging wis rampung. Miturut syarat mesin packaging, ing proses packaging kanggo mesthekake koordinasi antarane gerakan saben piranti. Skema transmisi kudu nyukupi syarat karya sing dipercaya, struktur sing sederhana, ukuran kompak, efisiensi transmisi, gampang digunakake lan dijaga, lan teknologi lan ekonomi sing apik.

Motor drive katrol V-sabuk kanggo muter, lan pindah cacing decelerates drive camshaft kanggo muter, lan banjur bagéan saka daya ditularaké menyang batang tray materi liwat sepasang Gir dening poros sabuk sinkron. Reducer gear cacing digunakake amarga rasio transmisi cukup gedhe kanggo nyuda kacepetan menyang ukuran sing dibutuhake sekaligus lan nggawe strukture gampang; nggunakake siji batang kanggo drive mekanisme sealing horisontal, mekanisme sealing vertikal lan mekanisme sabuk lumampah ing wektu sing padha bisa nggawe struktur prasaja lan njamin karya tumata antarane telu ing wektu sing padha; nggunakake transmisi sabuk sinkron bisa njamin rasio transmisi akurat lan éling transmisi karo kadohan tengah gedhe. Mekanisme kabeh nduweni struktur kompak, transmisi lancar lan dampak cilik.

Jinis mesin kemasan kopi

Mesin pengemas kopi stik

Mesin pengemas kopi stik cocok kanggo bahan kemasan kayata bubuk kopi lan kopi telu-ing-siji kanthi fluiditas sing apik lan non-stick.
mesin pengemas kopi

Feature

a. Wangun segel - segel mburi.

b. Nganggo sekrup horisontal kanggo discharging, gampang diukur.

c. Bisa kanthi otomatis ngrampungake fungsi nggawe tas, ngukur, discharging, sealing, slitting, counting, etc.

d. Ngadopsi pengontrol mikrokomputer canggih, tas kontrol motor stepper drive dawa, kinerja stabil, gampang diatur, deteksi akurat.

Bahan kemasan

Polypropylene / polyethylene, aluminium foil / polyethylene, polyester / aluminized / polyethylene, nilon / polyethylene dikuatake, kertas / poliethelin, lsp.

paramèter Technical

Ukuran nggawe tasJembar: 20-140mm
Panjang: 40-160mm
kapasitas produksi30-60 tas / min
Range ngukur3-50ml
Total kekuwatan220V/50HZ/1.9KW
Bobot kabeh mesin400KG
Ukuran eksternal (L × W × H)900 × 700 × 1700mm

Mesin packing tas kopi netes

Mesin packing tas kopi netes cocok kanggo siji-wektu packing saka granules cilik nang njaba tas kanggo hanging kuping kopi, teh, teh Jampi, teh kesehatan, tetanduran lan ing.

Kopi tetes uga diarani: kopi gantung kuping, kopi seduh, kopi saringan, kopi kuping gantung, lsp.
netes-kopi-tas-packing-mesin

Feature

a. Mesin packing tas kopi netes adopts meneng metering, bobot akurat. Bisa ngemas nganti 12 gram; kabeh bagean sing bisa ngubungi materi digawe saka baja tahan karat SUS304 kanggo njamin kebersihan lan linuwih produk.

b. Mesin kemasan kantong kopi netes nggunakake saringan kuping gantung tartamtu. Telung sisih ditutup lan digantung langsung ing pinggir cangkir.

c. Mesin kopi kantong netes nggunakake kontrol PCL. Sistem kontrol sing tepat ngatur gerakan kabeh mesin. Struktur kompak lan operasi layar tutul desain antarmuka manungsa-mesin nggawe gampang kanggo nyetel lan njaga.

d. Bagéan saka silinder kerja nganggo bagean impor asli kanggo njamin karya sing akurat lan stabil. Dawa tas utama didorong dening motor servo, posisi sing akurat lan dawa tas sing stabil. Tas njaba nganggo saklar fotoelektrik kanggo posisi lan film narik langkah, nggawe dawa tas akurat lan ayu.

e. Kantong utama yaiku tas kuping gantung sing ora dirajut, lan sealing nggunakake sealing ultrasonik canggih, sing ngirit ruang lan trep lan higienis kanggo nggawe bir.

f. Fungsi sealing tas njaba nganggo sealing panas, kanthi efek sealing sing apik lan wangun tas sing apik.

g. Piranti tambahan bisa digunakake kanggo ngrampungake nyukur warata, printing tanggal, gampang nyuwek tutuk, bisa nambah piranti ngisi nitrogen (kemurnian nitrogen nganti 99.999%, kelas kapisan domestik) lan fungsi liyane.

paramèter Technical

Wangun panyegelSegel sisih telu
Ukuran tas njeroJembar (W): 90 (mm)
Dawane (L): 70 utawa 74 (mm)
(Jembar kertas filter 180mm, spesifikasi tas: 90x74mm)
Ukuran tas njabaJembar (W): 100 (mm)
Dawane (L): 120 (mm)
(Jembaré film komposit aluminisasi 200mm, spesifikasi pembuatan tas: 100x120mm)
Kacepetan kemasan25-45 tas / min
Range ngukur5-12ml (spesifikasi khusus bisa disetel kanthi kapisah)
Sumber daya220V / 50Hz / 3.7KW
Bobot saka mesin650KG
Ukuran eksternal: (L × W × H)1050 * 750 * 1800mm

Aplikasi mesin kemasan kopi

Granula

Butiran alus kayata pil punch lan banyu, gula, kopi, jeli buah, teh, MSG, uyah, desiccant, wiji, lsp.

Cairan lan semi-cair

Jus woh, madu, selai, kecap, sampo, pestisida cair, lsp.

powder

Susu bubuk, bumbu, bubuk kedelai, bubuk pestisida sing bisa dibasahi, lsp.

Tablet lan kapsul

Pil, kapsul, lsp.

Kepiye cara milih mesin kemasan kopi?

Kinerja alangan

Kantong kasebut kudu disegel supaya biji kopi tetep seger. Sampeyan bisa ndeleng carane efektif segel punika dening looking ing apa tas dilengkapi katup inlet banyu siji-cara. Kopi sensitif banget marang pengaruh eksternal, mula sampeyan butuh penghalang ing kemasan sing bakal nyegah gangguan saka oksigen, sinar UV lan unsur liyane. Saiki, akeh tas kopi vertikal kasedhiya karo telung logam utawa panel aluminium murni.

Utawa, sampeyan bisa milih tas laminasi poliester dhuwur-barrier lapisan kaping pindho amarga bakal tetep seger. Kantong komposit iki digawe saka 100% plastik lan kalebu katup asupan siji arah lan piranti sealing. Kantong komposit poliester penghalang dhuwur kaping pindho bisa didaur ulang ing umume negara Nordik. Kanggo nyegah akeh cahya UV sing bisa mlebu ing tas, coba gunakake poliester ireng utawa putih utawa nyetak pola sing padhet.

Jinis tas

Ana macem-macem jinis tas kanggo kemasan, mula sampeyan kudu nemtokake tas sing cocog kanggo ide sampeyan. Jinis utama tas yaiku kantong stand-up lan tas sudhut.

Sealing

Sanajan kopi sing dibungkus bakal ilang rasane kanthi cepet nalika dibukak, nanging kanthong tetep seger. Pangguna kudu ngerti yen nalika narik segel, luwih becik ngusir hawa ing njero dhisik. Tas sing ora disegel cocok kanggo jumlah cilik saka barang sing padha, sing tegese luwih cocok kanggo konsumsi toko utawa omah. Nalika milih tas self-sealing, penting kanggo menehi perhatian marang kualitas segel kanggo njamin kesegaran kopi kanthi efektif.

Label

Industri kopi khusus seneng karo labele, lan pancen bener. Sampeyan mbutuhake label apik sing nyatakake sumber kopi, cara ditangani, tanggal panggang lan informasi liyane babagan kacang buncis. Aja kesusu desain. Unsur kunci iki bakal mbutuhake wektu akeh kanggo ngrampungake.

Kanggo tas sing umum digunakake, sampeyan butuh logo lan label sing wis dicithak luwih gedhe. Nanging kanggo tas khusus, label cilik sing resik bisa ngirim pesen kopi lan desain paket bisa luwih nggambarake gambar merek. Coba cocog materi label karo tas.

Kepiye cara pesen mesin kemasan kopi?

iBotRun nawakake fasilitas manufaktur otomatis mbantu pelanggan ngatasi lan nyuda biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja, nggawe kasugihan gedhe.
Yen sampeyan kasengsem ing kita mesin kemasan kopi utawa duwe pitakonan, please nulis e-mail kanggo info@ibotrun.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.
First
Last

kategori

Posting Paling anyar

iBotRun.com nyedhiyakake solusi otomatisasi pabrik
kontak
Email: info@ibotrun.com
WhatsApp/WeChat/Tel: +86 185 2945 1368
Hak cipta © 2024 dening iBotRun.com | Kebijakan Privasi
Alamat
5F, Gedung A, 118 Park, Shangye Dadao, Distrik Huadu, Guangzhou, China, 510880
Ngunjungi Saluran YouTube kita
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi