iBotRun - Supplier Solusi Mesin & Otomasi
pengering kue

Pengering Kue

Pengering kue, pengering kue saringan kanggo didol

Paragraf:
Apa iku pengering kue?
Prinsip kerja pengering kue
Fitur saka pengering kue
Jinis pengering kue
Panganggone pengering kue
    Pangopènan saben dina pengering kue
    Pangopènan saben wulan pengering kue
    Pancegahan kanggo pengering kue
Kepiye cara pesen pengering kue?

Apa iku pengering kue?

Pengering kue yaiku pengering semprotan centrifugal kanthi kacepetan dhuwur. Bisa nggawe bahan kayata solusi, emulsi, suspensi, pasta, lan liya-liyane, dadi bubuk garing, alus, lan produk granular medium liwat pangatusan semprotan. Nduwe kacepetan dhuwur, efisiensi dhuwur, proses kurang, lan ngirit tenaga kerja. Utamane kanggo bahan sing sensitif panas bisa njaga warna, wewangian, lan rasa bahan kasebut. Produk garing nduweni kualitas apik, fluiditas lan kelarutan sing apik, kemurnian dhuwur, lan kebersihan lingkungan. Iku kondusif kanggo nambah output lan entuk keuntungan ekonomi apik. Nduwe masa depan sing wiyar ing industri kimia, industri ringan, bahan bangunan, panganan, kimia kehutanan, obat-obatan, biokimia lan industri liyane.
sludge-dryer

Prinsip kerja pengering kue

Sawise udhara liwat ing Filter lan piranti dadi panas ing pengering kue, lumebu ing distributor udhara panas ing ndhuwur kamar pangatusan. Udhara panas sing ngliwati distributor udhara panas mlebu ing kamar pangatusan kanthi bentuk spiral, dene cairan kasebut dikirim dening pompa feed menyang atomizer centrifugal sing dipasang ing sisih ndhuwur kamar pangatusan. Cairan kasebut kasebar dadi tetesan kabut sing cilik banget supaya area permukaan kontak antarane cairan lan hawa panas saya tambah akeh. Kelembapan cepet nguap ing wektu sing cendhak lan garing dadi bubuk utawa produk granular, lan tetesan cairan cilik lan udhara panas mili mudhun bebarengan lan diklumpukake saka ngisor menara liwat pemisah siklon rong tahap, lan knalpot. gas dibuwang saka kipas angin sing diinduksi menyang jagad njaba.

Kanthi nggunakake sistem transfer panas unik, ing mesin pengering kue njamin keseragaman ing kabeh panel pemanas. Unit sing dirancang kanthi ergonomis nduweni lawang swinging, akses ngarep lan mburi, lan piring pemanasan sing digantung saka atap kanggo nyuda kemungkinan tumpahan sing ora disengaja. Panel gantung ninggalake lantai ing lemari pangatusan mbukak supaya gampang diresiki. cake dryer punika modular ing desain lan bisa nampung kapasitas saka kilograms kanggo produksi massal. Bisa digunakake minangka unit mandiri utawa ing kothak sarung tangan kanthi proteksi dhuwur.

Fitur saka pengering kue

saringan-cake-pengering
a. Kacepetan pangatusan saka pengatus kue cepet, area permukaan cairan materi tambah akeh sawise atomisasi, lan 95% -98% banyu bisa langsung nguap ing aliran hawa panas, lan wektu pangatusan mung sawetara detik. . Wektu pangatusan mesin pangatusan kue mung sawetara detik, utamane cocok kanggo pangatusan bahan sing sensitif panas.

b. Produk sing diprodhuksi dening pengering kue nduweni keseragaman sing apik, fluiditas lan kelarutan, kemurnian produk sing dhuwur lan kualitas apik.

c. Proses produksi pengering kue disederhanakake lan kontrol operasi trep. Sawise pangatusan, ora perlu diremuk lan disaring, ngurangi proses produksi lan kemurnian produk. Ukuran partikel produk, Kapadhetan akeh lan Kelembapan bisa diganti ing tartamtu.

Jinis pengering kue

KoleksiDescription
Pengering aliran udara tabung lurusMateri udan ditambahake menyang tabung mujur dening feeder, lan udhara diunekake menyang pemanas fin dening blower, digawe panas nganti suhu tartamtu banjur diunekake menyang tabung mujur, kacepetan ing tabung ditemtokake dening ukuran lan Kapadhetan partikel udan, sing umume luwih gedhe tinimbang kacepetan partikel (udakara 10 ~ 20m / s). Partikel pepe dijupuk metu dening aliran udara kuwat lan dikirim menyang loro separators siklon podo kanggo dipisahake lan dikirim metu dening screw conveyor, lan gas exhaust dikosongake dening Filter tas. Amarga wektu panggonan sing cendhak, kanggo sawetara produk, asring perlu nggunakake proses tandem rong tahap utawa multi-tataran.
Pengering angin siklonAliran udara panas mlebu partikel materi sing garing menyang pengering siklon kanthi arah tangensial lan ngasilake gerakan puteran ing tembok panas, saengga partikel materi kasebut ana ing kahanan gerakan puteran sing digantung lan garing. Tembok bisa dilengkapi jaket uap miturut kabutuhan. Proses pangatusan saya tambah akeh. Kajaba iku, amarga pengaruh partikel karo tembok lan remuk, area kontak saka fase gas-padhet mundhak, sing uga nguatake proses pangatusan. Iku utamané cocok kanggo bahan granular akeh sensitif panas karo repellency banyu kuwat lan ora wedi crushing. Nanging, iku ora ditrapake kanggo bahan karo isi banyu dhuwur, viskositas dhuwur, titik leleh kurang, gampang kanggo sublimate lan njeblug, lan gampang kanggo gawé efek elektrostatik.
Pengering aliran udara pulsaPengering aliran udara minangka salah sawijining jinis pengering aliran udara. Sajrone operasi pangatusan, diameteripun tabung suda utawa nggedhekake gantian, supaya aliran udara lan partikel mili ing kacepetan unequal, lan kacepetan relatif lan area transfer panas antarane airflow lan partikel luwih gedhe, mangkono ngiyataken panas lan tingkat transfer massa. Kajaba iku, kecepatan aliran udara ing tabung sing digedhekake saya suda, lan wektu pangatusan saya tambah.

Panganggone pengering kue

Pangopènan saben dina pengering kue

a. Sadurunge miwiti mesin saben dina, priksa manawa kabel listrik aman lan kuwat, lan manawa voltase ing pabrik stabil.

b. Filter saka peralatan kudu di resiki saben dina lan lebu materi ing Penagih bledug kudu di resiki munggah kanggo mesthekake ventilasi apik saka peralatan supaya peralatan bisa menehi play lengkap kanggo efek pangatusan paling apik.

c. Ing 1 jam sawise pengering diuripake, priksa manawa paramèter operasi saben tahapan peralatan (kurang, medium lan dhuwur) ana ing kisaran normal.

Pangopènan saben wulan pengering kue

a. Sapisan sasi, ing Filter pengering kue kudu diwenehi reresik amba, pisanan mbukak tutup kothak, nggunakake kain katun relatif alus, lan ngilangke lan ngresiki kabeh bagean saka peralatan.

b. Nindakake reresik lengkap penukar panas sirip saka pengering kanggo mesthekake yen efek transfer panas saka peralatan tekan kondisi paling apik.

c. Nambahake jumlah pelumas sing tepat menyang bagean sing asring obah kayata penggemar lan bantalan peralatan bisa nyuda nyandhang lan luh ing antarane bagean kasebut lan nambah umur layanan.

d. Sawetara bagean saka peralatan sing asring aktif lan gampang tiba kudu dikuatake, kayata kabel listrik, engsel lawang kothak, sambungan pipa, lsp.

e. Priksa panggunaan sabuk pengering lan setel kanthi tepat kanggo mesthekake yen katrol ana ing kahanan kerja sing paling apik.

Pancegahan kanggo pengering kue

Kapasitas kerja pompa panas ana gandhengane karo lingkungan ing ngendi pengering pompa panas. Sawise setaun panggunaan terus-terusan, pompa panas, unit pengering pompa panas bisa dadi reged lan kapasitas kerjane mudhun, mula kudu ditindakake inspeksi peralatan khusus lan pangopènan peralatan kanggo peralatan pangatusan pangan / pompa panas mrica pangatusan / pengering pangan. Pemriksaan lan pangopènan iki nyaranake sampeyan hubungi pompa panas, pabrik pengering pompa panas utawa pangguna departemen pangopènan sing kudu digatekake nalika nggunakake lan njaga unit kasebut: kabeh piranti proteksi safety ing unit disetel sadurunge ninggalake pabrik, aja nyetel .

a. Nalika digunakake, perlu kerep mriksa apa klep pompa panas lan pengering pompa panas unit njero ruangan lan ruangan bocor biasane, supaya ora nyuda sirkulasi sing disebabake dening sistem refrigeran lan kanthi mangkono mengaruhi linuwih saka produksi panas unit. lan operasi unit.

b. Pompa panas lan unit pengering pompa panas kudu tetep resik lan garing kanthi ventilasi sing apik. Ajeg ngresiki exchanger panas sisih udhara (2 - 3 sasi) kanggo njaga efek exchange panas apik.

c. Priksa kondisi kerja saben bagean unit kanthi kerep, priksa manawa ana lenga ing tutup pipa ngisi pipa ing jero peralatan pangatusan panganan mesin / pompa panas chili pangatusan / mesin pangatusan panganan, lan priksa manawa ora ana bocor refrigerant ing unit kasebut.

d. Aja tumpukan lebu ing saubengé pompa panas lan unit pengering pompa panas supaya ora ngalangi impor lan ekspor, lan unit kasebut kudu tetep resik lan garing kanthi ventilasi sing apik.

Kepiye cara pesen pengering kue?

iBotRun nawakake fasilitas manufaktur otomatis mbantu pelanggan ngatasi lan nyuda biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja, nggawe kasugihan gedhe.
Yen sampeyan kasengsem ing kita pengering kue utawa duwe pitakonan, please nulis e-mail kanggo info@ibotrun.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.
First
Last

kategori

Posting Paling anyar

iBotRun.com nyedhiyakake solusi otomatisasi pabrik
kontak
Email: info@ibotrun.com
WhatsApp/WeChat/Tel: +86 185 2945 1368
Hak cipta © 2024 dening iBotRun.com | Kebijakan Privasi
Alamat
5F, Gedung A, 118 Park, Shangye Dadao, Distrik Huadu, Guangzhou, China, 510880
Ngunjungi Saluran YouTube kita
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi