iBotRun - Supplier Solusi Mesin & Otomasi
botol-screen-printer

Printer Layar Botol

Kanggo botol plastik, tabung plastik, botol kaca, toples kaca, jar plastik silkscreen printing

Apa printer layar botol?

Printer layar botol uga dikenal minangka mesin sablon mug, mesin sablon bunder, lan mesin sablon botol. Iku ora mung cocok kanggo printing layar botol, nanging uga printing lumahing babak liyane, oval, kothak, lan kontaner wangun. Ora ketompo materi apa sing arep dicithak, kayata plastik, kaca, utawa logam, sing dirancang kanthi apik mesin sablon bunder bisa nangani. A printer layar silinder digunakake digunakake ing kimia saben dina, pangan, wedang, pharmaceutical, kimia, industri botol banyu pribadi, manufaktur botol kosmetik, lan industri liyane.

Beda karo label, percetakan layar minangka wangun hiasan kang tinta dicithak langsung ing wadhah. Tinta dipeksa liwat layar lan banjur dicithak ing botol liwat squeegee. Sawise tinta ditrapake, diobati ing lampu UV utawa LED kanggo mesthekake yen tinta nempel ing botol lan ora smudge utawa mateni.

Prinsip kerja printer layar botol

Nyithak layar kasusun saka limang unsur utama, yaiku squeegee, piring sablon, tinta, meja printing, lan substrate. Ing asas dhasar saka printing layar nggunakake layar-printing piring grafis bagéan saka bolong liwat tinta, bagean non-graphic saka bolong impervious kanggo prinsip dhasar saka printing. Printing siji mburi piring layar-printing menyang mangsi, karo squeegee ing bagean tinta piring screen-printing kanggo aplikasi meksa tartamtu, nalika obah menyang mburi liyane saka piring layar-printing. Ink ing gerakan squeegee saka bagean grafis saka extrusion bolongan layar kanggo landasan. Amarga efek kenthel saka tinta lan nggawe fiksasi print ing sawetara tartamtu, proses printing, squeegee tansah ing kontak baris karo piring layar-printing lan landasan, kontak line karo gerakane squeegee lan gerakane, amarga layar. -printing plate lan landasan kanggo njaga longkangan tartamtu antarane piring layar-printing liwat tension lan gawé pasukan reaksi ing squeegee, pasukan reaksi disebut pasukan mbalek. Amarga peran pasukan mbalek, piring layar-printing lan landasan mung kontak line mobile, nalika bagean liyane saka piring layar-printing lan landasan kanggo negara disengaged. Iki ngilangi gerakan tinta lan layar kanggo mesthekake akurasi ukuran cetak lan kanthi mangkono nyegah scuffing substrate. Nalika squeegee diangkat sawise scraping kabeh kaca, piring printing layar diangkat bebarengan, supaya mangsi alon-alon scraped bali menyang posisi wiwitan. Iki minangka stroke printing.
sutra-screen-botol-printing

Pamilihan tinta sablon saka printer layar botol

Miturut syarat printing beda lan bahan botol, pilihan tinta layar uga duwe impact ing pilihan saka mesin. Tinta cetak botol kalebu tinta sablon, tinta UV, tinta suhu dhuwur, lsp. Mesin cetak layar semi otomatis nggunakake tinta berbasis solvent, lan mesin cetak layar otomatis biasane nggunakake tinta UV.
Kepiye cara milih tinta sablon?
Tinta minangka aspek sing dianggep saben printer layar, lan uga printing layar. Ora kaya cara cetak liyane, sablon nduweni syarat khusus kanggo nggunakake tinta. Ana sawetara tinta umum sing digunakake kanggo nyetak layar.

Sablon ing botol kaca lan sablon ing botol plastik cukup normal kanggo obyek printing. Iki digawe saka botol kaca lan botol plastik. Printing layar ing botol kaca luwih disenengi dening industri anggur. Milih tinta printing layar sing tepat iku penting banget kanggo sablon ing botol kaca lan plastik. Sawetara tinta sablon sing umum bisa mbantu nggawe cetakan sing luwih sampurna.
Tinta sablon berbasis banyu
Tinta iki luwih cocok kanggo nyetak kain amarga bisa nembus serat kain sing dicithak. Pelanggan luwih seneng tinta adhedhasar banyu amarga nduweni rasa alus, dene pabrikan kudu nggatekake yen wektu garing luwih suwe.
Tinta-set panas
Tinta iki luwih kenthel lan luwih awet tinimbang tinta sablon berbasis banyu. Iku serbaguna lan nyedhiyakake detail grafis sing asri. Tinta plastik akeh digunakake. Iku tetep kanggo dangu nalika werna diprodhuksi ing prodhuk. Iku luwih cocok kanggo cara printing layar, peralatan lan desain amarga tetep ing layar kanggo dangu tanpa garing metu.

Telung jinis tinta iki minangka bahan sablon sing umum digunakake dening perusahaan percetakan layar.

Sablon ing botol kaca lan sablon ing botol plastik kudu nggunakake tinta sing cocok kanggo macem-macem bahan. Mesin cetak botol kaca mbutuhake tinta sing luwih kenthel lan luwih sregep amarga lumahing khusus.

Screen printing pra-perawatan

Umume botol mbutuhake perawatan permukaan sadurunge percetakan layar, ana perawatan nyala lan perawatan plasma. Bisa nggawe botol entuk adhesi tinta sing luwih apik. Botol plastik PP, PE, HDPE, lan LDPE biasane kudu ditindakake sadurunge nyetak.

Pangatusan tinta sawise dicithak

Gumantung ing jinis tinta, cara pangatusan tinta bakal beda. Kaya tinta UV mbutuhake perawatan UV, tinta suhu dhuwur kudu oven, lan liya-liyane. Mesin otomatis dilengkapi piranti curing UV minangka standar kanggo percetakan tinta UV.

Proses sablon

Pencetakan layar sutra yaiku proses nyetak pola ing layar sing digawe saka poliester utawa kawat bolong kanthi film sablon. Sawise cahya lan pangembangan kanggo mbentuk pola printing layar, tinta printing layar penetrates liwat piring layar ing meksa saka squeegee kanggo mbentuk pola ing botol karo raos telung dimensi saka intaglio lan convexity. Prosese kaya ing ngisor iki

a. Mesin tuning

b. Silkscreen

c. Baking

d. Priksa lengkap

Masalah utama lan solusi saka produksi printing botol layar sutra

Burr
Kondisi sing kudu ditanggulangi
a. Burr, narik rambut, lan jaggedness katon ing jejere font.

b. Pengaruh suhu lan kelembapan bengkel.

c. Tegangan permukaan kaca sing berlebihan.

d. Tinta kandel banget.

e. Kacepetan printing squeegee cepet banget.
solusi
a. Kontrol suhu ing 23-28 derajat, asor watara 50%-60%.

b. Perawatan nyala ing permukaan kaca sadurunge nyetak layar.

c. Tambah jumlah sing cocog 3% -5% pangisi menyang tinta.

d. Ngilangke permukaan kaca nganggo alkohol utawa tambah tipis ing tinta.

e. Kontrol suhu ing 23-28 derajat lan asor ing 50%-60%.

f. Alonake kacepetan nyetak squeegee kanthi tepat.
Lenga ketan
Kondisi sing kudu ditanggulangi
a. Kaluwihan tinta, lenga, sarung tangan, tangan sing reged, lan tangan sing dilenga digawa menyang botol nalika katon ing ngarep pola printing layar.

b. Tinta nempel ing botol nalika botol diselehake cedhak banget lan tinta durung garing.

c. Bocor lenga utawa lenga lengket ing ngisor stensil; jig punika caket karo mangsi.
solusi
a. Pay manungsa waé kanggo ngumbah tangan lan ngganti sarung tangan reged.

b. Aja ndemek botol nganggo tangan kosong lan sarung tangan sing reged.

c. Selehake gendul sing rada sparser, lan alon-alon push kertas tikar sing diisi botol kaca menyang oven kanggo nyuda tabrakan.

d. Ganti pad dadi siji karo kompartemen supaya ora tabrakan nalika botol meksa supaya ora tinta mlebu ing botol.

e. Ndandani stensil (bocor lenga) nganggo lem sealing biru utawa lem transparan.

f. Ganti stensil sing ora bisa didandani (bocor lenga).

g. Ngresiki ngisor stensil kanthi tipis.

h. Ngilangke permukaan kaca nganggo alkohol.

Apa jenis botol sing cocog kanggo printer layar botol?

Printing botol layar sutra

Sablon ing botol plastik

Dibandhingake karo substrat liyane, layar silkscreen minangka proses sekunder kanggo meh kabeh permukaan plastik. Proses sekunder bisa uga dibutuhake kanggo ngimbangi kekurangan kasebut lan nambah tampilan produk plastik. dina iki, sablon ing botol kaca kasedhiya karo tekstur lumahing beda, atose, lan wangun, lan digunakake digunakake kanggo dekorasi film packaging plastik lan wadhah plastik.

Inks kanggo printing plastik beda saka tinta kanggo kertas, lan loro ora bisa pipis. Kanggo nggawe tinta sing cocog kanggo umume permukaan plastik, resin plastik kayata poliamida, pelarut sintetik, pelarut organik, lan pewarna digunakake kanggo nyampur tinta cetak plastik.

Kabeh percetakan layar mbutuhake landasan lan layar pigura karo proses grafis. Layar-printing bolong ing pigura bisa liwati liwat tinta, nanging wilayah non-grafis bolong ora bisa. Mulane, nalika nyetak ing plastik, tinta diwutahake ing salah siji ujung stensil printing layar lan squeegee mencet film tinta menyang ujung liyane saka stensil. Tinta kasebut banjur digosok ing layar menyang substrat plastik kanggo nggawe gambar lan karakter sing dikarepake.

Saliyane tinta sing bener, sawetara bagean plastik mbutuhake pasokan tambahan. Contone, pratandha gedhe lan tray gedhe. Baki vakum mesthekake yen substrat sing rata kayata pratandha lan poster tetep ing papan sing kudune nalika dicithak. Amarga barang sing dicithak nganggo tinta pangatusan udara kudu diselehake kanggo ngobati luwih lengkap, mula mbutuhake papan panyimpenan tambahan nalika garing. Rak pangatusan njamin ora njupuk akeh papan panyimpenan.
sablon-ing-kaca-botol

Sablon ing botol kaca

Kaca, minangka komponen dekorasi arsitektur, datar, transparan, lan gampang diresiki. Sawise sablon, pola ing kaca kasebut apik banget. Iku dadi liyane lan liyane umum ing dekorasi arsitektur lan nemen gawe marem kabutuhan estetika wong.

Pencetakan layar sutra minangka teknik kanggo nyithak gambar langsung menyang permukaan kaca. Printing layar uga bisa digunakake kanggo aplikasi pengawet utawa bahan liyane kanggo bagean saka lumahing kaca sing digunakake bakal rusak dening etching utawa polishing. Sampeyan uga bisa nyithak tinta tartamtu langsung menyang kertas kanggo menehi efek etched utawa matte.

Sablon ing botol kaca saiki kasedhiya ing kaca bening lan colored. Printer layar botol uga bisa print ing kaca frosted, nanging mbutuhake wadhah tambahan kanggo nggunakake pilihan iki. Botol / wadhah kudu bentuke silinder utawa warata; wangun oval ora bisa digunakake. Nanging, padha bisa tapered, karo ndhuwur luwih gedhe tinimbang ngisor, lan kosok balene. Botol/wadhah kudu duwe permukaan sing rata lan rata kanggo dicithak.
sablon-ing-plastik-botol

Sablon ing botol aluminium

sutra-screen-botol-printing

Sablon ing botol seng

biaya-saka-screen-printing-botol

Apa jinis botol plastik sing bisa nggunakake printer layar botol?

Gendul banyu
slikscreen-printer-kanggo-botol banyu
slikscreen-printer-kanggo-botol banyu
Botol panganan
slikscreen-printer-kanggo-dipakani-botol
slikscreen-printer-kanggo-dipakani-botol
Labu Kultur Sel
slikscreen-printer-kanggo-tissue-flask
slikscreen-printer-kanggo-tissue-flask
Botol pil
slikscreen-printer-kanggo-resep-botol
slikscreen-printer-kanggo-resep-botol
Botol kosmetik
slikscreen-printer-kanggo-kosmetik-botol
slikscreen-printer-kanggo-kosmetik-botol
Botol Madu
slikscreen-printer-kanggo-madu-botol
slikscreen-printer-kanggo-madu-botol
Botol Ketchup
slikscreen-printer-kanggo-botol-ketchup
slikscreen-printer-kanggo-botol-ketchup
Botol Minuman
slikscreen-printer-kanggo-cilik-jus-botol
slikscreen-printer-kanggo-cilik-jus-botol
Botol Plastik Bir
slikscreen-printer-kanggo-gedhe-plastik-bir-botol
slikscreen-printer-kanggo-gedhe-plastik-bir-botol
Botol bumbu
slikscreen-printer-kanggo-kosong-bumbu-botol
slikscreen-printer-kanggo-kosong-bumbu-botol
Botol Minyak Zaitun
slikscreen-printer-kanggo-olive-olive-pourer
slikscreen-printer-kanggo-olive-olive-pourer
Botol panganan
slikscreen-printer-kanggo-botol-banyu-cemilan-cup
slikscreen-printer-kanggo-botol-banyu-cemilan-cup
Botol Pill
slikscreen-printer-kanggo-transparan-pil-botol
slikscreen-printer-kanggo-transparan-pil-botol
Botol Cuci Tangan
slikscreen-printer-kanggo-botol cuci tangan
slikscreen-printer-kanggo-botol cuci tangan
Mug weteng
slikscreen-printer-kanggo-pot-perut-mug
slikscreen-printer-kanggo-pot-perut-mug
Botol Reagen
slikscreen-printer-kanggo-reagen-botol-gambar
slikscreen-printer-kanggo-reagen-botol-gambar
Botol Penetes Plastik Kab
slikscreen-printer-kanggo-botol-plastik-karo-topper-caps-1
slikscreen-printer-kanggo-botol-plastik-karo-topper-caps-1
Preforms
slikscreen-printer-for-preforms-1
slikscreen-printer-for-preforms-1

Parameter printer layar botol

itemparameter
Werna cetakwerna 1
Siklus tunggalkasedhiya
Gerakan sing terus-terusankasedhiya
Jumlah itemkasedhiya
Pangaturan kacepetanKasedhiya (0 ~ 9 luwes)
Tundha saben bageanKasedhiya (0 ~ 9 luwes)
Kacepetan nyithak800 kaping / jam
Bingkai layar maksimal600mmX1500mm
Area printing maksimalΦ380mm diameteripun sablon
Pigura layar munggah lan mudhun stroke160mm
Squeegee kiwa lan tengen stroke1000mm
Squeegee, scraper lenga munggah lan mudhun stroke25mm
drivePneumatic
Sistem kontrolMikrokomputer
Tegangan kontrol12VDC
Voltase sumber daya220VAC / 1 phase
Beban sing gegandhengan20W
Pasokan pneumatik6bar
Konsumsi udara / siklus2.1L
Faktor wujud1520mm X 760mm X 1680mm
bobot300KG

Kepiye cara pesen printer layar botol?

iBotRun nawakake fasilitas manufaktur otomatis mbantu pelanggan ngatasi lan nyuda biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja, nggawe kasugihan gedhe.
Yen sampeyan kasengsem ing kita printer layar botol utawa duwe pitakonan, please nulis e-mail kanggo info@ibotrun.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.
First
Last

kategori

Posting Paling anyar

iBotRun.com nyedhiyakake solusi otomatisasi pabrik
kontak
Email: info@ibotrun.com
WhatsApp/WeChat/Tel: +86 185 2945 1368
Hak cipta © 2024 dening iBotRun.com | Kebijakan Privasi
Alamat
5F, Gedung A, 118 Park, Shangye Dadao, Distrik Huadu, Guangzhou, China, 510880
Ngunjungi Saluran YouTube kita
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi