iBotRun - Supplier Solusi Mesin & Otomasi
tank reaksi

Reaksi Tank

Reaksi tank for sale

Apa tank reaksi?

Tank reaksi umume nuduhake a tank perawatan kimia utawa prau reaksi fisik, sing dipérang dadi prau bertekanan lan prau atmosfer.

Tank reaksi nduweni karakteristik pemanasan kanthi cepet, tahan suhu dhuwur, tahan korosi, kebersihan, ora polusi lingkungan, ora ketel dadi panas otomatis, ease kanggo nggunakake, etc. Iki digunakake digunakake ing Petroleum, industri kimia, karet, pestisida, dyestuffs, pharmaceuticals, lan pangan, lan digunakake kanggo ngrampungake proses sulfidation, nitrifikasi, hidrogenasi , hidrokarbonisasi, polimerisasi, kondensasi, lan liya-liyane. Iku adhedhasar premis campuran lengkap bahan reaksi sing melu. Kanggo pemanasan, pendinginan, lan ekstraksi cair, panyerepan gas lan owah-owahan fisik liyane kudu nggunakake piranti pengaduk supaya entuk asil sing apik. Proses owah-owahan fisik kayata pemanasan, pendinginan, ekstraksi cairan, lan penyerapan gas mbutuhake piranti pengaduk kanggo entuk asil sing apik lan bisa ngrancang lan ngolah tangki reaksi kumparan eksternal kanggo para pelanggan. Tank reaksi nduweni karakteristik pemanasan kanthi cepet, tahan suhu dhuwur, tahan korosi, kebersihan, ora ana polusi lingkungan, ora perlu pemanasan otomatis boiler, gampang digunakake, murah, lan liya-liyane. Kita bisa nyedhiyakake pangguna 50-5000L kanthi luwih akeh saka rong puluh specifications lan macem-macem formulir panas saka tank reaksi. Prinsip struktur lan karakteristik tank reaksi dumadi saka awak tank, tutup, jaket, dhukungan, stirrer, lan piranti transmisi, piranti sealing poros, lan liya-liyane. Materi lan bukaan bisa digawe miturut syarat proses pangguna. Wangun pemanasan yaiku pemanasan listrik, pemanasan lenga, pemanasan gas, pemanasan banyu (utawa pendinginan), pemanasan open-fire, lan liya-liyane. Bentuk jaket dipérang dadi: jinis jaket lan jinis setengah pipa njaba, jinis pemanasan lenga jaket dilengkapi karo piranti mlebu. Wangun aduk umume duwe jinis paddle, jinis jangkar, jinis pigura, jinis spiral, jinis tembok scraping, lan liya-liyane. Kategori kacepetan dhuwur kalebu jinis geser dhuwur, jinis baling-baling, jinis turbin, lan jinis impeller dispersi kanggo pelanggan sing bisa dipilih miturut proses. Wangun transmisi yaiku motor biasa, motor bledosan, motor kontrol kacepetan elektromagnetik, konverter frekuensi, lan sapiturute. Penukar panas yaiku jinis pinwheel cycloid, jinis roda cacing, lan jinis kecepatan variabel tanpa wates planet. Segel poros minangka segel pengepakan pendinginan banyu biasa, segel pengepakan tetrafluoro gabungan, lan segel mekanik. Wangun discharge duwe tutup bal lan tutup nyebar mudhun.
sistem flokulan-campuran

Prinsip kerja tangki reaksi

Tank reaksi iku macem-macem, kanthi teknologi canggih, kualitas stabil, transmisi lancar, operasi gampang, lan karakteristik liyane. Digunakake kanthi akeh ing petroleum, kimia, panganan, farmasi, pestisida, riset ilmiah, lan industri liyane, yaiku panggunaan industri kanggo ngrampungake polimerisasi, kondensasi, sulfidasi, hidrokarbonasi, hidrogenasi, lan pangolahan kimia liyane, metu lan pewarna organik lan intermediates akeh pangolahan peralatan reaksi. Aku telung reaksi pot (ceret) macem-macem specifications, meksa 10MPa metu saka sabanjuré, volume saka 0.1 ~ 10M3 kiro-kiro, cara dadi panas sing jacketed utawa coil uap panas, dadi panas elektrik, panas lenga, etc. Miturut syarat produksi materi lan pangguna kudu nemtokake tekanan, suhu, materi, jinis piranti aduk, kacepetan, struktur sealing, mode pemanasan, lan liya-liyane kanggo ngrancang lan nggawe.

Struktur tank reaksi

Ketel reaksi kasedhiya ing macem-macem specifications. Tekanan 10MPa lan volume 0.1 ~ 10M3. Cara pemanasan kalebu pemanasan uap jaket utawa coil, pemanasan listrik, pemanasan lenga, lan liya-liyane. Miturut syarat produksi materi lan kabutuhan pangguna kanggo nemtokake tekanan, suhu, materi, jinis piranti aduk, kacepetan, struktur sealing, mode pemanasan, lan desain liyane. lan manufaktur.

Tank reaksi kasusun saka awak ketel, stirrer, tutup, jaket, piranti transmisi, support, piranti sealing batang, etc.. Nalika piranti aduk gedhe ing dhuwur lan diameteripun, multi-lapisan aduk paddles kasedhiya, lan padha uga bisa opsional miturut syarat pangguna. Jaket disetel ing njaba tembok ceret, utawa permukaan ijol-ijolan panas disetel ing njero prau, lan ijol-ijolan panas uga bisa ditindakake liwat sirkulasi eksternal. Disaranake nggunakake reducer gear kanggo kacepetan puteran luwih saka 160 rpm.

A. Biasane, segel pengepakan digunakake ing kahanan atmosfer utawa tekanan rendah, umume nggunakake tekanan kurang saka 2 kg.

B. Mechanical segel digunakake ing meksa medium umum utawa kahanan evakuasi, meksa umum meksa negatif utawa 4 kg.

C. Ing cilik saka dhuwur meksa utawa volatility dhuwur saka medium bakal digunakake segel Magnetik, karo meksa umum luwih saka 14 kg utawa luwih. Saliyane segel Magnetik digunakake kanggo kelangan mudhun banyu, wangun liya saka segel ing luwih saka 120 derajat bakal nambah cooling jaket banyu.
bagean-saka-reaksi-kimia

Fitur tank reaksi

a. Highly bisa dikontrol. Ing ketel reaksi bisa ngontrol proses reaksi kanthi tepat, kalebu suhu, tekanan, kacepetan aduk, lan paramèter liyane, kanggo nyukupi kabutuhan kahanan reaksi sing beda.

b. Efisiensi reaksi dhuwur. Ing tank reaksi adopts desain struktur optimized lan sistem aduk, kang bisa èfèktif nambah efficiency reaksi lan shorten wektu reaksi.

c. Daya adaptasi sing kuwat. Ing tank perawatan kimia bisa adaptasi karo kabutuhan zat reaksi sing beda, kalebu media reaksi sing beda, konsentrasi zat reaksi, sifat zat reaksi, lsp.

d. safety dhuwur. Reaktor kasebut nggunakake macem-macem langkah proteksi safety, kalebu sensor tekanan, sensor suhu, katup safety, lan sapiturute, sing bisa njamin keamanan operator.

e. pangopènan gampang. Struktur reaktor punika prasaja lan gampang kanggo njaga, kang bisa èfèktif ngluwihi gesang layanan.

f. Proteksi lingkungan lan hemat energi. Ketel reaksi nggunakake teknologi hemat energi sing canggih, sing bisa nyuda konsumsi energi kanthi efektif lan uga nyukupi syarat perlindungan lingkungan.

Jinis tank reaksi

Reaktor minangka wadhah reaksi lengkap lan desain fungsi struktur reaktor lan aksesoris konfigurasi miturut kahanan reaksi. Bisa ngrampungake langkah-langkah reaksi sing wis disetel kanthi otomatisasi tingkat dhuwur saka wiwitan pakan-reaksi-discharge lan kanthi ketat ngatur paramèter penting kayata suhu, tekanan, kontrol mekanik (aduk, ndamu udara, lan sapiturute), lan konsentrasi. reaktan / produk ing proses reaksi. Struktur kasebut umume kasusun saka awak ketel, piranti transmisi, piranti pengaduk, piranti pemanas, piranti pendingin, lan piranti penyegel. Peralatan tambahan sing cocog kalebu kondensor, pembagi banyu, kolom fraksinasi, tangki koleksi, saringan, lsp.

Bahan ketel reaksi umume kalebu zirkonium, paduan berbasis nikel (Hastelloy, Monel), baja mangan karbon, baja tahan karat, lan bahan komposit liyane. Ketel reaksi bisa digawe saka SUS304, SUS316L, lan bahan stainless steel liyane. Stirrers yaiku jinis jangkar, jinis pigura, jinis paddle, jinis turbin, jinis scraper, lan jinis gabungan, lan mekanisme puteran bisa nggunakake reducer cycloid, reducer kacepetan stepless utawa kontrol kacepetan konversi frekuensi, lan sapiturute, sing bisa nyukupi khusus. syarat reaksi saka macem-macem bahan. Piranti segel bisa nganggo segel mekanik, segel pengepakan, lan struktur sealing liyane.
chemical-treatment-tank

Panggunaan tank reaksi

The tank reaksi minangka jinis peralatan reaksi sing kudu ditindakake kanthi ati-ati, yen ora, bisa rusak amarga akeh alasan, meksa produksi mandheg.

a. Dadi manawa kanggo ngoperasikake reaktor kanthi ketat miturut aturan lan peraturan.

b. Sadurunge operasi, priksa kanthi ati-ati manawa ana kelainan. Ing operasi normal, aja mbukak tutup ndhuwur lan tutul terminal ing Papan supaya ora kejut listrik; operasi ing tekanan dilarang banget; ing proses tes tekanan karo nitrogen, mirsani kanthi teliti owah-owahan ukuran tekanan, lan nutup saklar katup nitrogen langsung nalika tekanan tes wis tekan; kacepetan dadi panas ngirim ora cepet banget, lan pressurization uga kudu digawa metu alon, utamané kacepetan aduk, kang mung diijini munggah alon.

c. Nalika ketel digawe panas nganti suhu sing luwih dhuwur, aja ngubungi ketel supaya ora scalding; eksperimen kudu digawe adhem mudhun dhisik sakwise. Ora ana cooling cepet kudu diijini kanggo nyegah karusakan sing disebabake dening beda tekanan suhu sing gedhe banget. Elinga yen daya kudu dicabut ing wektu.

Saliyane ing aspek ndhuwur, kita kudu mbayar manungsa waé kanggo pangopènan sawise nggunakake reaktor supaya autoclave bisa duwe urip layanan luwih.

Pangopènan tank reaksi

Tank reaksi digunakake ing jumlah gedhe ing industri kimia. Amarga corrosiveness saka medium, kahanan reaksi panas lan kadhemen, transportasi, nggunakake, manungsa-digawe lan masalah liyane, mesthi bakal ana karusakan kuwi lan kuwi kanggo lapisan lapisan untu kang atos, asil ing produksi rasah mandheg, kayata area gedhe mati. , dianjurake mung bali menyang pabrik kanggo re-enamel. Rega ketel lapisan untu kang atos dhuwur, lan karusakan cilik nalika ana ora perlu kanggo nganyari kabeh peralatan, kang mbutuhake pilihan saka cara repair cocok, digunakake, iku bakal nggawe reaktor ketel solvent karat, karusakan lumahing lapisan untu kang atos bakal kanthi cepet nggedhekake, lan mandek produksi asil, kacilakan safety lan polusi lingkungan lan losses ranyono liyane.

Carane supaya reaksi tank?

iBotRun nawakake fasilitas manufaktur otomatis mbantu pelanggan ngatasi lan nyuda biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja, nggawe kasugihan gedhe.
Yen sampeyan kasengsem ing kita tank reaksi utawa duwe pitakonan, please nulis e-mail kanggo info@ibotrun.com, kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa.
First
Last

kategori

Posting Paling anyar

iBotRun.com nyedhiyakake solusi otomatisasi pabrik
kontak
Email: info@ibotrun.com
WhatsApp/WeChat/Tel: +86 185 2945 1368
Hak cipta © 2024 dening iBotRun.com | Kebijakan Privasi
Alamat
5F, Gedung A, 118 Park, Shangye Dadao, Distrik Huadu, Guangzhou, China, 510880
Ngunjungi Saluran YouTube kita
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi